Arhive kategorija: Aktuelno

SPECIJALNE POGODNOSTI ZAPOSLENIMA KOMPANIJE LAFARGE


DDOR ponuda za radnike LaFarge-a

Zbog uspešne dugogodišnje saradnje sa kompanijom LaFarge, odlučili smo da svim zaposlenima u toj kompaniji obezbedimo specijalne pogodnosti prilikom zaključivanja osiguranja u našoj kompaniji.

Tako je dana 09.07.2014. održana prezentacija u centrali kompanije LaFarge u Beočinu, a tema su bili proizvodi DDOR Novi Sad osiguranja, kao i pogodnosti koje smo pripremili specijalno za zaposlene u komepaniji LaFarge.

Ovim putem upućujemo veliku zahvalnost rukovodstvu kompanije LaFarge i velikom broju zaposlenih koji su pokazali zainteresovanost za uluge koje pruža osiguranje DDOR Novi Sad.

DDOR Facebook letnja akcija

Pokrećemo letnju promociju za naše Facebook fanove!
Kupujte ONLINE putno osiguranje, za Vaše bezbrižno putovanje, a mi Vas dodatno nagrađujemo korisnim poklonima.

DDOR Facebook letnja akcija

Planirate letovanje?
Podsećamo Vas da je bezbrižno putovanje samo uz Putno osiguranje!
U svako doba, uz samo par klikova polisa je Vaša!
I to nije sve! Za Vaše opušteno putovanje, koje planirate putničkim automobilom DDOR poklanja 100 vaučera za besplatan kontrolni pregled vozila. A za one koji ne idu automobilom na letovanje, DDOR i Hemofarm obezbedjuju „Ladival” kremu za zaštitu od sunca, i to za 50 fanova koji kupe putno osiguranje preko naše online prodavnice.

Kako do nagrada?

Ukoliko ste kupili DDOR-ovu polisu putnog osiguranja putem naše online prodavnice i lajkovali ste našu Facebook stranicu, potrebno je da nam u inbox dostavite sledeće podatke:

  • Naznaka koji poklon želite ( vaučer za besplatan kontrolni pregled vozila ili „Ladival“ kremu za sunčanje)
  • Ime i prezime
  • Broj online polise
  • Adresu
  • Kontakt telefon
  • E-mail

Nakon što nam pošaljete tražene podatke, kontaktiraćemo Vas i dostaviti Vam na kućnu adresu poklon koji ste izabrali.

Kako da aktivirate vaučer za kontrolni pregled vozila?

Ukoliko ste se odlučili da iskoristite vaučer za kontrolu vozila pre odlaska na put, nakon dostave potrebnih podataka u inbox na DDOR Facebook stranici, biće Vam poslat vaučer na kućnu adresu. Po prijemu vaučera, potrebno je da kontaktirate DDOR-ov Korisnički centar pozivom 021/480 2222, kako bismo Vas uputili u najbliži servis u kojem možete da iskoristite vaučer za kontrolni pregled vozila.

Pri odlasku na kontrolu Vašeg vozila, obavezno sa sobom ponesite vaučer.

Ukoliko imate dodatna pitanja, kontaktirajte nas preko Facebook stranice.

Požurite, jer broj poklona je ograničen!

Srećan put!

 

DDOR kao podrška događaju „Sigurno-Yamaha!“

U organizaciji kompanije „Plattner Moto&Marine“, uvoznika marke Yamaha za Srbiju, uz podršku „DDOR-a Novi Sad“ i „Delta Team-a“ iz Krškog, u subotu 14. Juna, u Centru NAVAK održan je događaj pod nazivom „Sigurno-Yamaha!“. Osnovni cilj događaja bila je promocija i unapređenje bezbedne vožnje motocikla.

Sigurno YamahaOko 70 gostiju koji su prisustvovali događaju, kroz teoretsku i praktičnu demonstraciju, uz pomoć profesionalnog trenera bezbedne vožnje motocikla, gosta iz Slovenije, Marjana Selka, bili su u prilici da saznaju koji su najbitniji elementi bezbedne vožnje, od kontrole samog motocikla, pa sve do korišćenja zaštitne opreme i tehnike vožnje.

Na događaju „Sigurno-Yamaha!“ su predstavljeni i svi noviteti za 2014. iz programa skutera motocikala marke Yamaha, a koje su gosti događaja mogli da u maksimalno bezbednim uslovima isprobaju na stazi. Gost iz Slovenije, Beno Štern, šampion Evrope u Super moto trkama, bio je zadužen za atraktivnu demonstraciju modela MT-09.

Prema izjavama gostiju nakon završetka programa, najčešći komentar koji se mogao čuti je, da u Srbiji do sada niko nije organizovao ovakav događaj, kao i da su mogli mnogo toga da nauče i probaju.