Arhive kategorija: Aktuelno

Da li si DDOR avanturista?

Pronađi DDOR kofer i osvoji paket za putovanje!

DDOR letnja avantura počinje!

Naš kofer je spreman za putovanja i od 27. jula do 16. avgusta obilaziće neke veoma interesantne destinacije. Svakog dana moći ćete da vidite po dve fotografije našeg koferčeta na svom putovanju.

Da li si DDOR avanturista

Igraj se sa nama, pronađi DDOR kofer na fotografiji i osvoji svoj „DDOR putni paket“, koji sadrži vaučer za 1 ili 2 dana gratis putnog osiguranja i jedan od rekvizita za plažu:

  • DDOR lopta
  • DDOR peškir
  • DDOR špil karata

Neka letnja avantura počne!!

Vaučer podrazumeva:

1 DAN GRATIS OSIGURANJE za putovanje od 4 do 9 dana

2 DANA GRATIS OSIGURANJA za putovanje  od 10 i  više dana

Aktiviranje vaučera

Vaš vaučer možete aktivirati u svim DDOR poslovnicama do 31. septembra.

Uz dati vaučer ne mogu se koristit druge specijalne ponude naše Kompanije.

 Pravila učestvovanja u akciji “Da li si DDOR avanturista?”

TRADICIONALNO PODRŽAVAMO TALENTOVANE STUDENTE I MLADE NAUČNE RADNIKE UNIVERZITETA U NOVOM SADU

DDOR-u NOVI SAD i DRUGIM DONATORIMA, DODELJENE ZAHVALNICE, A SERTIFIKATI, STIPENDISTIMA FONDA ZA STIPENDIRANJE I PODSTICANJE NAPREDOVANJA TALENTOVANIH STUDENATA I MLADIH NAUČNIH RADNIKA I UMETNIKA UNIVERZITETA U NOVOM SADU

DDOR-u NOVI SAD i DRUGIM DONATORIMA, DODELJENE ZAHVALNICEGeneralni direktor “DDOR-a Novi Sad”, dr Giorgio Ambrogio Marchegiani prilikom uručenja zahvalnice

Donatorima Fonda za stipendiranje i podsticanje napredovanja darovitih studenata i mladih naučnih radnika i umetnika Univerziteta u Novom Sadu uručene su zahvalnice, a stipendistima Fonda sertifikati, na svečanosti koja je upriličena prvog dana jula, u organizaciji Univerziteta u Novom Sadu.

Donatori koji su primili zahvalnice  obezbedili su sredstva za stipendije u 2013/2014. i 2014/2015. školskoj godini, a sertifikate je primilo 58 ovogodišnjih stipendista Fonda.
U ime “DDOR-a Novi Sad” a.d.o., zahvalnicu Univerziteta primio je Generalni direktor, dr Giorgio Ambrogio Marchegiani.

Fond za stipendiranje i podsticanje napredovanja darovitih studenata i mladih naučnih radnika i umetnika Univerziteta u Novom Sadu, osnovan je u maju 1992. godine i od tada je, zaključno sa školskom 2014/2015. godinom, dodelio ukupno 992 stipendije.

Naša Kompanija ponosi se kontinuiranom podrškom najboljim studentima novosadskog Univerizeta od samog osnivanja Fonda, pa sve do danas.

I u školskoj 2015/2016 DDOR će nastaviti da pruža podršku najboljim i najdarovitijim studentima, sa ciljem da se, osim negovanja tradicije društveno odgovornog poslovanja , saradnja sa Univerzitetom ojača i usmeri na potencijale za dalji razvoj i unapređenje kadrovskih kapaciteta naše kompanije u budućnosti.

DDOR KONTINUIRANO REALIZUJE SVOJE DONATORSKE AKTIVNOSTI

Ovaj put sa Vama želimo da podelimo atmosferu iz NAVAK Nacionalne Vozačke Akademije, u kojoj su proverili do sada usvojene i stekli nove vozačke veštine, pripadnici Gorske službe spasavanja Srbije, kojima je DDOR NOVI SAD donirao treninge bezbedne vožnje.

Gorska služba spasavanja u NAVAK Centru

Jasno je koliko je odgovornosti u poslu kojim se oni bave. Koliko su važne i fizička i psihička spremnost, i mnoštvo veština, pa i one u sigurnoj, bezbednoj ali često i brzoj vožnji, da bi na vreme stigli na mesta sa kojih treba nekoga da evakuišu. Zato se nismo dvoumili ni malo. Specijalni treninzi u NAVAK-u su zaista, ispostavilo se, prava stvar za njih.