Arhive kategorija: Aktuelno

„Sigurno Yamaha” događaj u NAVAK Centru

U saradnji “DDOR-a Novi Sad”, “Delta Team-a” iz Krškog, te “Plattner Moto&Marine”, održan je događaj “Sigurno Yamaha”.

Na ovom događaju, 110 vozača motocikala bilo je u prilici da uz teorijsku prezentaciju dobiju nekoliko najvažnijih informacija kako bi bezbednije vozili, saznaju kako najefikasnije da se osiguraju i upoznaju sve Yamaha novitete za 2015. godinu. Štaviše, ne samo da upoznaju novitete, nego i da ih voze na stazama NAVAK-a.

Sigurno Yamaha

Najviše interesa za probne vožnj eizazvali su modeli MT-09 Tracer, i T-MAX Iron, a atraktivna demo vožnja gosta iz Slovenije Beno Štern na novom YZF-R1, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Takođe, gosti iz Zagreba, Dejan Špoljar i MateaVlašić, izveli su veoma atraktivan i profesionalan stunt show.

Nije izostalo ni iznenađenje – gosti su ekskluzivno uživo mogli da vide repliku motocikla ValentinaRosija, koja se u pravom trenutku našla u Srbiji.

Posetite nas na ITjobfair-u

Steknite iskustvo u najmodernizovanijem IT sektoru u oblasti osiguranja u Srbiji.

IT jobfair

Na prvom sajmu zapošljavanja posvećanom IT-ju u Srbiji, ITjobfairu, naša kompanija će ponuditi radno mesto Senior Java Developera, Sistem arhitekte (za Oracle i Java poslovno okruženje), Sistem administratora i druge pozicije. Svi zainteresovani mogu se već prijaviti putem sajta www.it-konekt.com i posetiti nas 23. i 24. maja u Crowne plazi u Beogradu.

Osim prijatne i podsticajne radne atmosfere, IT stručnjake koji se pridruže našem timu očekuje i zanimljivo i izazovno radno okruženje. Virtuelizovana IT infrastruktura, centralizovani IT sistemi, ITIL v.3 u IT operacijama je ono sa čim će se oni svakodnevno susretati.

Zahvaljujući internom IT razvoju sa iskustvom preko 30 godina, nudimo rad u Kompaniji sa najmodernizovanijim IT sektorom u oblasti osiguranja u Srbiji. Upotreba modernih IT alata za razvoj i nadzor sistema, rad u tehnički i tehnološki naprednom IT okruženju, profesionalno upravljanje projektima (sa više PMP sertifikacija), samo su neke od pogodnosti.

Posetite naš štand 23. i 24. maja u Crowne plazi, aplicirajte za IT pozicije i na korak ste da postanete deo naše velike porodice.

Vidimo se na ITjobfair-u!

 

 

DDOR-u uručeno priznanje za značajna privredna ostvarenja

Svečana dodela 52. nagrade Privredne komore Vojvodine

DDOR-u uručeno priznanje

Na Svečanoj dodeli nagrade Privredne komore Vojvodine koja se dodeljuje od 1964. godine, našoj Kompaniji je uručena nagrada za značajna privredna ostvarenja u Vojvodini za 2014. godinu. Ona je jedno od lica uspeha “DDOR-a Novi Sad” da u teškim privrednim uslovima ostvaruje značajne poslovne rezultate, a u isto vreme i podsticaj da nastavimo ovako. Nagradu je ispred Kompanije primio generalni direktor „DDOR-a Novi Sad“ dr Giorgio Ambrogio Marchegiani.

Predsednik Privredne komore Vojvodine i predsednik Upravnog odbora g. Ratko Filipović je, u ime Privredne komore, njenih članova i cele privrede Vojvodine, pozdravio sve nagrađene koji su svojim radom dokazali da su spremne da se bore sa rastućom konkurencijom kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu. Među nagrađenim firmama kratkim predstavljanjem prikazan je i rad “DDOR-a Novi Sad”.