Arhive kategorija: Aktuelno

DDOR i Belgrade Dance Festival

Naša kompanija – jedan od inicijatora donatorske akcije sakupljanja sredstava za učenike Baletske škole.

Belgrade Dance Festival

U Beogradu od 23. Marta do 09. Aprila 2015 se održava „12. Beogradski festival igre – UHVATI SVETLOST“. Uživajući jednu od najistaknutijih pozicija među evropskim manifestacijama umetničke igre, ovaj festival i u okviru svog dvanaestog izdanja, predstavlja publici u Beogradu, Novom Sadu, Vršcu, Pančevu, atraktivan izbor naslova sa svetske baletske scene.

„DDOR Novi Sad“ je u skladu sa svojim opredeljenjem da ulažemo u kulturu, umetnost, sport, obrazovanje odlučio da učestvuje u kreiranju kvaliteta ove manifestacije svojom donacijom, ali i da bude jedan od inicijatora donatorske akcije sakupljanja sredstava za učenike Baletske škole – Nacionalne fondacije za igru, tačnije njihovo usavršavanje na seminarima u Firenci, Rimu i Ženevi, kao i za organizaciju gostovanja u Beogradu, maestralnog baletskog pedagoga Akademije Teatra Milanske Skale – Mare Fusco.

Inače, Nacionalna fondacija za igru, osnovana 2010. godine, treba da stvori administrativne, organizacione i finansijske uslove za kontinuiran rad sa mladim talentima u Srbiji i regionu. Ona bi trebala da bude most između plesnog iskustva starijih generacija i onih koji tek treba da daju svoj doprinos razvoju i afirmaciji umetničke igre.

U saradnji Nacionalne fondacije za igru iz Beograda, sa prestižnim institucijama iz sveta poput Akademije Teatra milanske Skale, Konzervatorijuma za igru u Parizu i Akademije za igru u Jerusalemu, u Beogradu je od septembra 2011. godine počela da radi Baletska škola. Od školske 2012/2013 godine, Fondacija sarađuje i sa Akademijom Vaganova iz Sankt Peterburga.

Mi smo odabrali da verujemo u te predivne mlade ljude i da im budemo podrška.
Pozivamo i Vas da nam se priključite.

DDOR specijalne sajamske ponude

Posetite nas na Sajmu turizma i iskoristite specijalne ponude za putna osiguranja!

DDOR Specijalne ponude

DDOR je pripremio specijalne ponude putnih osiguranja za sve posetioce Sajma turizma u Beogradu koji će se održati od 19. do 22. februara!

Posetite naš štand u hali 2 i dobićete DDOR vaučer sa 4 specijalne ponude.

Pogledajte šta smo to pripremili za Vas:

Gratis 1 dan putnog zdravstvenog osiguranja (za putovanja od 4 do 9 dana)
ili 2 dana gratis putnog zdravstvenog osiguranja (za putovanja od 10 do 15 dana)

Gratis 1 dan medjunarodnog putnog osiguranja (za putovanja od 4 do 9 dana)
ili 2 dana gratis medjunarodnog putnog osiguranja (za putovanja od 10 do 15 dana)

15% popusta na Osiguranje otkaza putovanja

15% popusta na Osiguranje prtljaga                                                     

Vaučer sa specijalnim sajamskim ponudama možete da se iskoriste u svim DDOR poslovnicama do 19. maja, bez obzira na datum Vašeg putovanja (u slučaju da putujete u mesecima nakon isteka važenja vaučera, a znate tačan termin Vašeg putovanja, možete kupiti polisu do 19.05.).

Pored vaučera, pripremili smo za Vas mnogobrojna iteresantna dešavanja na štandu.

Posetite DDOR Novi Sad, jer ove godine sa nama putujete sigurno!

Vidimo se na sajmu!