Arhive kategorija: Aktuelno

DDOR Vas vodi u Nacionalnu vozačku akademiju NAVAK!

Rezervišite 18. oktobar za ovu posebnu avanturu!

DDOR organizuje Dan bezbedne vožnje u centru NAVAK za svoje Facebook fanove!

post slika final
Ukoliko ste lajkovali našu stranicu, prijavite se za nezaboravan dan na poligonu 18. oktobra! Prijava počinje 13. oktobra i broj mesta je ograničen!

Zato požurite! Iskoristite jedinstvenu priliku da usavršite svoje vozačke sposobnosti u najvećem trening-centru za vozače u regionu – Nacionalnoj vozackoj akademiji NAVAK i to besplatno!

Jednostavno u par koraka i u NAVAK-u ste:

  • Lajkovali ste našu Facebook stranicu
  • Imate preko 18 godina
  • Imate važeću vozačku dozvolu (uključujući i probnu)

Uputstvo za prijavu

Od 13. oktobra, na DDOR Facebook stranici, moći ćete da se prijavite za odlazak na poligon NAVAK tako što ćete nam u inbox dostaviti sledeće podatke, sa naznakom da se prijavljujete za vožnju u centru NAVAK:

  • Ime i prezime,
  • Adresa,
  • E-mail adresa,
  • Broj telefona.

Ukoliko ste ispunili uslove za odlazak na poligon NAVAK, dobićete na mail adresu vaučer sa Vašim kodom, koji je potrebno poneti sa sobom prilikom odlaska na NAVAK (ukoliko mailove otvarate i putem mobilnog telefona, možete nam pokazati i mail sa telefona).
Prijave prikupljamo do 16. oktobra do 12h.

Finalna lista osoba koje idu na NAVAK poligon biće objavljena 16. oktobra u 17h.

Kako do centra NAVAK?

Mapa NAVAKA veca

*Važna napomena: prevoz do NAVAK Centra u Subotištu je u sopstvenoj režiji.

 

JESENJA AKCIJA DDOR-A NOVI SAD I KIA AUTA

Povodom aktuelne sajamske priredbe LORISA koja se održava u Novom Sadu, u okviru koje učestvuju i vodeći dileri automobila, kompanije KIA AUTO i DDOR NOVI SAD započeli su zajedničku prodajnu akciju, koja je aktuelna u svim Kia salonima u Srbiji.


Ukoliko se odlučite za kupovinu modela RIO, CEED (u sve 3 verzije) i SPORTAGE, uz DDOR kasko polisu osiguranja, dobijate sjajne uslove: beskamatno finansiranje preko VB LEASINGA i to na celokupan iznos vozila. Na period od 60 meseci, bez troškova obrade zahteva i uz učešće od 0% (u zavisnosti od kategorije klijenta i procene boniteta).

kiacollage

Ova akcija način je da se Kia modeli automobila približe pravnim i fizičkim licima, kojima su kamate u Srbiji previsoke prilikom kupovine novog vozila.

Inače DDOR NOVI SAD nastavlja svoju prepoznatljivu tradiciju zajedničkog nastupa na sajamskim manifestacijama sa svojim poslovnim partnerima pa nas tako možete pronaći i u okviru izložbenih prostora Auto-kućer STOJANOV iz Novog Sada i Auto-kuće PAPIĆ iz Kaća.

SPECIJALNE POGODNOSTI ZAPOSLENIMA KOMPANIJE LAFARGE


DDOR ponuda za radnike LaFarge-a

Zbog uspešne dugogodišnje saradnje sa kompanijom LaFarge, odlučili smo da svim zaposlenima u toj kompaniji obezbedimo specijalne pogodnosti prilikom zaključivanja osiguranja u našoj kompaniji.

Tako je dana 09.07.2014. održana prezentacija u centrali kompanije LaFarge u Beočinu, a tema su bili proizvodi DDOR Novi Sad osiguranja, kao i pogodnosti koje smo pripremili specijalno za zaposlene u komepaniji LaFarge.

Ovim putem upućujemo veliku zahvalnost rukovodstvu kompanije LaFarge i velikom broju zaposlenih koji su pokazali zainteresovanost za uluge koje pruža osiguranje DDOR Novi Sad.