Arhive kategorija: Aktuelno

Naša kompanija prva u Srbiji dobila sertifikat standarda ISO 10002:2007 i žig “Zaštićen potrošač”

Potvrda visokog standarda zadovoljstva korisnika usluga

DDOR Novi Sad, Press konferencija, Medija centar, Beograd

DDOR Novi Sad, Press konferencija, Medija centar, Beograd

Sertifikat standarda ISO 10002:2007 – za postupanje po prigovorima potrošača, u potpunosti je usmeren ka zadovoljstvu korisnika uslugama osiguranja.
Njegov cilj je utvrđivanje i sprovođenje efikasnog i efektivnog  načina rešavanja prigovora korisnika usluga osiguranja.

„DDOR Novi Sad“ je takođe prva osiguravajuća kuća u Srbiji, kojoj je Republička unija potrošača dodelila žig „Zaštićeni potrošač“. Ovim žigom, u narednom periodu, garantujemo klijentima najviši kvalitet usluga na tržištu i time štitimo njihova prava. Žig predstavlja zakonom zaštićeni znak poverenja namenjen potrošačima kao garant da je određeno preduzeće dostiglo najviši nivo kvaliteta usluga koje nudi.

Zaštita potrošača predstavlja pravnu oblast u dinamičnom razvoju u okviru modernih država koje se zasnivaju na tržišnom, ekonomskom principu sa jedne strane, i idejama socijalne odgovornosti i pravičnosti, sa druge. Poštovanje zakona i dobrih poslovnih običaja u ovoj oblasti nije samo interes potrošača, već i kompanija koje se na taj način angažuju u fer konkurentskoj borbi na tržištu, koja vodi boljim poslovnim rezultatima, ali i nižim cenama i višem nivou kvaliteta proizvoda i usluga.

O ovoj temi, u Medija centru u Beogradu, 21. januara 2016. godine, govorili su dr Giorgio Marchegiani, generalni direktor “DDOR Novi Sad” a.d.o. i Mr sci. Denis Perinčić, dipl. pravnik, predsednik UO Republičke unije potrošača.

DOBROTVORNA PRAZNIČNA AKCIJA U DEČJEM SELU U SREMSKOJ KAMENICI

ZAPOSLENI KOMPANIJE „DDOR NOVI SAD“ NA HUMANOM I PLEMENITOM ZADATKU

Poruka Teodore - Dečje selo, Sremska Kamenica

Poruka Teodore – Dečje selo, Sremska Kamenica

Vođeni idejom humanosti i željom da onima kojima je to najpotrebnije pružimo ljubav, juče, 24. decembra, kompanija „DDOR Novi Sad“ učestvovala je u dobrotvornoj prazničnoj akciji ukrašavanja kućice Dečjeg sela i kićenja jelke. Zaposleni naše Kompanije bili su u prilici da daju nesebičan ljudski i kreativni doprinos i u danima praznika pruže podršku deci i mladima bez roditeljskog staranja, štićenicima Ustanove „Dr Milorad Pavlović” iz Sremske Kamenice.

Izabrali smo kućicu u kojoj stanuje devet štićenika i koju je naša Kompanija pre nekoliko godina kompletno renovirala. Kompanija DDOR obezbedila je deo sredstava za poklone za decu i za neophodan materijal za ukrašavanje i aranžiranje, a zaposleni su donirati ukrase, svećice za jelku, odeću, knjige i školski pribor. Koleginice koje su umešne u pravljenju prazničnih slatkiša obradovale su decu ukusnim poslasticama i na taj način učestvovale i doprinele akciji.

U narednim danima, nezavisan žiri izabraće najlepše ukrašenu jelku i kućicu, za koju će kompaniji/pobedniku, na Svečanom koktelu 28. decembra 2015. godine uručiti specijalnu nagradu.

Nadamo se da smo ovom prazničnom i humanom akcijom doprineli da mališanima iz Dečjeg sela predstojeći božićni i novogodišnji praznici ostanu u najlepšem sećanju. Ova aktivnost je samo jedna u nizu akcija koje kompanija „DDOR Novi Sad“ već godinama uspešno realizuje u saradnji sa Dečjim selom iz Sremske Kamenice. Želja nam je da negujemo lepe odnose koje smo izgradili sa decom i mladima bez roditeljskog staranja i da sa prvim zracima sunca u narednoj godini, zajedno sa mališanima posadimo jelku kao simbol života i ljubavi.

DDOR NOVI SAD DOBITNIK DRUŠTVENOG PRIZNANJA „KAPETAN MIŠA ANASTASIJEVIĆ“

Po oceni stručnog žirija za dodelu ovog prestižnog priznanja, DDOR NOVI SAD je u 2015. godini najbolji u Južnobačkom okrugu u kategoriji osiguranja

DDOR NOVI SAD DOBITNIK PRIZNANJA „KAPETAN MIŠA ANASTASIJEVIĆ“

Predsednik stručnog žirija Prog.dr Radovan Pejanović i Generalni direktor DDOR-a dr Giorgio Marchegiani

Ovo priznanje, već 15 godina, u čast istaknutog preduzetnika i filantropa iz 19. veka Miše Anastasijevića, zajednički dodeljuju „Medija invent“ iz Novog Sada, Univerzitet u Novom Sadu i Privredna komora Srbije. Nagrada se dodeljuje u nekoliko kategorija, među kojima su: za najboljeg preduzetnika, najbolje preduzeće, najboljeg menadžera, angažovano informisanje, kvalitet usluga, ali i za duhovnost. Prilikom odlučivanja o dodeli priznanja stručni žiri vrednuje poslovnost, tržišnu poziciju, kooperativnost, društvenu ulogu i odgovornost, etičku poslovanja.

Prema rečima predsednika žirija Prof. Dr Radovana Pejanovića, predsednika stručnog žirija, veoma je bitno da budu nagrađeni oni, koji u vremenu surovog kapitalizma grade novi svet zasnovan, pre svega, na etici. Svi dobitnici su vođe promovisanja pozitivnog i progresivnog.

Ove godine nagrađeno je 25 najuspešnijih preduzetnika, insitucija i pojedinaca. Događaj je deo projekta „Put ka vrhu“, čija je kruna knjiga u kojoj su predstavljeni svi dobitnici ovog priznanja, kao predvodnici našeg društva i privrede. Nagrada koju čine plaketa i zlatnik sa likom Kapetana Miše rad je akademskog vajara Ljubiše Mančića.