Arhive kategorija: Aktuelno

Donacija Domu zdravlja Ruma

DDOR NOVI SAD DONIRAO PUTNIČKO VOZILO DOMU ZDRAVLJA RUMA

Rezultat dugogodišnje saradnje ali i prepoznavanja vrednog i posvećenog rada rumskog Doma zdravlja, je donacija putničkog vozila Opel Vectra.
DDOR donacija domu zdravlja Ruma

DDOR donacija domu zdravlja Ruma

Pre dve godine donirali smo im sanitetsko vozilo, tako da ovakvim načinom podrške ovoj zdravstvenoj ustanovi, pomažemo da medicinske ekipe što brže i kvalitetnije stignu do pacijenata na teritoriji Opštine Ruma. Naša Kompanija ovim činom još jednom pokazuje kako treba prepoznati potrebe našeg društva u ovom kontekstu, posebno zdravstvenu zaštitu. Trenutna uprava rumskog Doma zdrvlja mnogo radi na preventivi i edukaciji stanovništva, pokrenuli su niz projekata pre svega kontrolisnja zdravlja kod starije populacije i cilj im je stići do svakog kućnog praga ne samo očekivati pacijente u objektu Doma zdravlja. Stoga je naša donacija stigla u pravo vreme i u prave ruke.

Putničko vozilo je direktorki Doma zdravlja dr med. Snežani Bojanić – Stojić simbolično predao direktor DDOO-ove FIlijale Ruma Petar Ubavin. Uz vozilo, Domu zdravlja Ruma, odnosno članovima njihovog kolektiva, DDOR je poklonio i 10 intenzivnih treninga bezbedne vožnje, u trening centru našeg partnera– NAVAK – Nacionalne vozačke akademije u Subotištu, prve škole bezbedne vožnje u Srbiji.

Sa ponosom ističemo i činjenicu da smo jedina osiguravajuća kuća koja uz polisu obaveznog osiguranja od autoodgovornosti, u saradnji sa NAVAK-om, obezbeđuje klijentima besplatan uvod u trening bezbedne vožnje – program DOZVOLA PLUS. A svi vozači koji su osigurali vozilo kod DDOR-a, odnosno imaju polisu osiguranja od autoodgovornosti ili kasko polisu, dobijaju mogućnost da besplatno, ili po povlašćenim cenama pohađaju jednu od dodatnih obuka – trening bezbedne vožnje u Nacionalnoj vozačkoj akademiji NAVAK.

„DDOR Novi Sad“ je od svog osnivanja realizovao brojne donatorske, sponzorske i humanitarne akcije sa željom da pomogne i pruži podršku u raznovrsnim oblastima društvenog života, kulturi, obrazovanju, zdravstvu, socijalnoj zaštiti, zaštiti životne sredine. I dalje ćemo prepoznavati humanitarne i društvene potrebe, i podržavati razvoj društvene zajednice kroz posebne projekte.
“DDOR NOVI SAD” a.d.o. učesnik poslovnog foruma „Beogradski investicioni dani“

“DDOR NOVI SAD” uz 300 kompanija iz 20 zemalja sveta – učesnik poslovnog foruma „Beogradski investicioni dani“

Beograd, 21-22. septembar 2015.

Cilj ovog skupa bilo je prikazivanje investicionih potencijala Beograda i Srbije.

Poslovni forum „Beogradski investicioni dani“

Poslovni forum „Beogradski investicioni dani“

Forum, koji predstavlja unikatnu platformu koja spaja atraktivne projekte i investitore na prostoru Srbije i jugoistoka Evrope, otvorio je premijer Aleksandar Vučić, a prisutnima su se obratili i ministar privrede Srbije Željko Sertić, šef Kancelarije Svetske banke u Srbiji Toni Ferhajen, šef Delegacije EU u Srbiji Majkl Devenport, gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

U okviru foruma, razgovarano je o direktnim stranim investicijama i to kroz grinfild, braunfild i učešće u privatizaciji, zatim o investicijama u infrastrukturu, javno-privatnom partnerstvu, investicijama u razvoj malih i srednjih preduzeća. Predstavljeni su i projekti iz oblasti energetike, ekologije, obnovljivih izvora energije.

Neki od održanih panela bili su – “Srbija i novi talas investicija”, “Investicioni potencijali Grada Beograda”, “Završna faza privatizacije u Srbiji”, “Investicioni potencijali lokalnih samouprava” – u okviru koje je svoje izlaganje imao i Generalni direktor „DDOR-a Novi Sad“ dr Giorgio Marchegiani.

Jedan od važnih zaključaka sa foruma je, da je za privredni rast, Srbiji potrebno mnogo više stranih investicija. Od brzine kojom će se realizovati potencijelne investicije zavisi i brzina privrednog rasta. U 2014. godini Srbija je imala 1,2 miliajde evra direktnih stranih investicija, što se posle računice za prvih sedam meseci tekuće godine, čini kao nedostižan cilj. Naime, u prvih sedam meseci 2015. Srbija je imala oko 700 miliona evra dirketnih stranih investicija.

Upravo će od ovog foruma zavisiti i to, da li će se taj saldo do kraja ove godine kada bi trebalo da budu sklopljeni konkretni poslovni sporazumi, promeniti.

Sređivanje javnih finansija kao i usvajanje reformskih zakona, kao ozbiljan korak ka popravljanju poslovnog ambijenta prepoznaju i strani investitori, učesnici investicionog foruma u Beogradu.

Investicioni forum “Beogradski investicioni dani” zajednički su organizovali Skupština Beograda, Privredna komora Beograda i CEDEF.


DDOR NOVI SAD U SARADNJI SA FIAT SRBIJA

ULAŽEMO U BUDUĆNOST UZ PODRŠKU POUZDANIH POSLOVNIH PARTNERA

„DDOR Novi Sad“ a.d.o. je svom voznom parku priključio 30 novih vozila (22 modela FIAT 500, kao i 8 modela Alfa Romeo Giulietta)
 DDOR NOVI SAD i FIAT SRBIJA
Fotografija je vlasništvo FCA Srbija

Prilikom primopredaje vozila upriličenoj u prodajnom salonu AK „Kole“ u Zemunu (ovlašćeni diler i serviser vozila marke FIAT i FIAT Professional od 2011. godine), zvaničnici FIATA i DDOR-a izrazili su svoje zadovoljstvo ovim poslovnim partnerstvom. „Izuzetno smo ponosni na saradnju sa kompanijom „DDOR Novi Sad“ i zadovoljstvo nam je što je kompanija odlučila da nam ukaže poverenje opredelivši se za naša vozila. Sigurni smo da će naša bogata i raznovrsna ponuda modela iz naše putničke game i u budućnosti biti deo voznog parka kompanije „DDOR Novi Sad“, rekao je g. Umberto Janućeli (Umberto Iannuccelli), komercijalni direktor kompanije FCA Srbija.
 
„Prva stepenica u poslovanju su nam sigurne odluke, potom sigurni dugogodišnji partneri, u ovom slučaju FIAT i Auto kuća „Kole“. Iz pomenutog proizilazi da smo nabavkom novih, pouzdanih vozila i to proizvedenih većim delom u Srbiji, uložili u kvalitetniji i brži pristup naše prodajne mreže klijentima. Dali smo i primer da je sarađujući sa domaćom privredom, realizovan i jedan segment koji bi se mogao nazvati delom društveno odgovornog poslovanja. Izuzetno smo ponosni danas, ne samo time da voznom parku Kompanije priključujemo 30 novih vozila, nego i činjenicom da to činimo u saradnji sa našim dokazanim poslovnim partnerima. Nadamo uspešnoj poslovnj saradnji sa kompanijom FCA SRBIJA. “ rekao je g. Đorđo Markeđani (Giorgio Ambrogio Marchegiani), generalni direktor „DDOR-a Novi Sad“.

U DDOR-u se svakodnevno odvijaju aktivnosti sa ciljem da se doprinese boljem, lepšem i čistijem svetu; koristeći sva sredstva koja su nam na raspolaganju, trudimo se da smanjimo potrošnju goriva i energije uvođenjem novog koncepta laganog putovanja umesto dosadašnjeg koncepta zasnovanog na masivnosti, buci i zagađenju. Naš prošlogodišnji, skroman doprinos, odnosi se na dva hibridna vozila koja smo stavili na raspolaganje našim prodajnim snagama.
 Novi DDOR automobili
Fotografija je vlasništvo FCA Srbija
 
Bezbednost je posebna tema o kojoj sa ponosom govorimo, jer je utkana u naše najveće projekte. Pre svega već dugogodišnju saradnju sa NAVAK Nacionalnom Vozačkom Akademijom, a potom i edukacija građana, posebno najmlađih.
 Sa ponosom ističemo i činjenicu, da smo jedina osiguravajuća kuća koja uz polisu obaveznog osiguranja od autoodgovornosti, u saradnji sa NAVAK-om, obezbeđuje klijentima besplatan uvod u trening bezbedne vožnje – program DOZVOLA PLUS.
 Auto kuća-KOLE ovlašćeni je diler i serviser vozila marke FIAT i FIAT Professional od 2011. godine. Danas, Auto kuća-KOLE raspolaže poslovnim prostorom od 2.500 m2 i ima više od 50 zaposlenih, a svoju ponudu obogatili su sa brendovima ALFA ROMEO, JEEP i ABARTH.