Arhive kategorija: Aktuelno

DDOR KONTINUIRANO REALIZUJE SVOJE DONATORSKE AKTIVNOSTI

Ovaj put sa Vama želimo da podelimo atmosferu iz NAVAK Nacionalne Vozačke Akademije, u kojoj su proverili do sada usvojene i stekli nove vozačke veštine, pripadnici Gorske službe spasavanja Srbije, kojima je DDOR NOVI SAD donirao treninge bezbedne vožnje.

Gorska služba spasavanja u NAVAK Centru

Jasno je koliko je odgovornosti u poslu kojim se oni bave. Koliko su važne i fizička i psihička spremnost, i mnoštvo veština, pa i one u sigurnoj, bezbednoj ali često i brzoj vožnji, da bi na vreme stigli na mesta sa kojih treba nekoga da evakuišu. Zato se nismo dvoumili ni malo. Specijalni treninzi u NAVAK-u su zaista, ispostavilo se, prava stvar za njih.

 

Slavimo prvu godišnjicu kao partneri programa lojalnosti Super Kartica i nagrađujemo!

Ponosni smo na sjajne rezultate i naše lojalne korisnike!

Prva godišnjica u programu lojalnosti Super Kartica

Od 01.05.2014. do danas smo nagradili oko 1 milion korisnika brošure Super Kartice specijalnim ponudama osiguranja!
Preko 360 000 korisnika dobilo je rođendanske čestite i specijalne DDOR-ove popuste, a možemo da se pohvalimo i sa velikom brojem zadovoljnih korisnika usluga osiguranja preko programa Super Kartica!

U znak rođendanskog slavlja – nagrađujemo Vas i više!

Posetite našu Facebook stranicu, jer ćemo od 18. do 22. juna svakodnevno nagrađivati one koji nam prvi tačno odgovore na postavljena pitanja.

Dva puta dnevno proveravaćemo koliko znate o saradnji DDOR-a i Super Kartice.

Budite najbrži sa tačnim odgovorom i osvojite DDOR poklončiće!

Proslavite sa nama ovaj jubilej!

DDOR – domaćin konferencije“Politika, mehanizmi i praksa podrške razvoju agroindustrije“

DDOR NOVI SAD ovih dana bio je domaćin konferencije “Politika, mehanizmi i praksa podrške razvoju agroindustrije“. Ovo je bila prva u nizu konferencija u okviru poljoprivrednog foruma: „Podrška razvoju konkurentnosti agrara i prehrambene industrije“, koju je pokrenula Konfindustrija Srbija sa svojim partnerima i članicama asocijacije. Uz našu Kompaniju podršku celoj inicijativi pružili su i UniCredit Banka, i AS FID.

Direktor Maurizio Valla na konferenciji “Politika, mehanizmi i praksa podrške razvoju agroindustrije“

Ključna tema skupa bila je finasiranje srpskog agrara iz najavljenih evropskih fondova za razvoj. Iz uvodnih reči učesnika kao i panelista moglo se čuti da su za dobijanje sredstava iz ovih fondova potrebne razvijene strategije, a neophodno je podizanje svesti kao i edukacija potencijalnih korisnika u dostizanju održivog poslovanja.

Učesnici konferencije su koristeći najbolje primere iz italijanske i evropske prakse, predstavili modele za opšte poboljšanje agrara i agroindustrijskog sektora u Srbiji.