DDOR daje popust za osiguranje poljoprivrede uz NIS Agro karticu

DDOR osiguranje nudi još jednu pogodnost za kupovinu osiguranja, ovaj put poljoprivrede i to za korisnike NIS Agro kartice.

Zahvaljujući našoj saradnji sa NIS-om, korisnici Agro kartice osim popusta prilikom kupovine goriva, uz račun i nefiskalni isečak, dobijaju od DDOR-a i vaučer uz koji ostvaruju 10% popusta za kupovinu polise osiguranje poljoprivrede.

DDOR-vaucer-za-poljoprivredu

Detaljnije informacije o ovoj akciji , koja traje do 1. avgusta 2017. godine, dostupne su na internet sajtovima naših kompanija www.ddor.rs i www.nispetrol.rs

U jeku sezone poljoprivrednih radova, ovakve akcije itekako dobro dođu i kupci ih ocenjuju kao atraktivne.

U ime našeg partnera, kompanije NIS, podsećamo, da korisnici NIS Agro kartice ostvaruju popust od 5 dinara po litru evro dizela, 3 po litru gasnog ulja 0,1, kao i 15 % popusta za NISOTEC ulja i maziva i 20 % popusta za asortiman robe široke potrošnje, u prodavnicama u okviru benzinskim stanica.

Izdavanje NIS Agro kartice je besplatno, a procedura veoma jednostavna. Detaljnije informacije o izdavanju i korišćenju NIS Agro kartice , dostupne su na sajtu www.nispetrol.rs , a možete da se informišete i besplatno pozivajući broj kol centra NIS-a 08 0000 8888.
I ova akcija DDOR osiguranja i kompanije NIS, partnerski je projekat u okviru programa lojalnosti Super Kartica.