I POSAO I UŽIVANJE

I POSAO I UŽIVANJE – DDOR NA GOLFU SA SVOJIM POSLOVNIM PARTNERIMA – KOLEGAMA IZ TURISTIČKIH AGENCIJA

Posao je posao, ali najlepše je kad on donese dobro raspoloženje, nova prijateljstva i još više odlučnosti za saradnju. Razmišljajući tako, Kompanija “DDOR Novi Sad” a.d.o. organizovala je druženje na terenima Golf kluba “Centar”, kao i mini turnir za svoje poslovne partnere iz turističkih agnecija.
Turnir je održan 10. maja, dan je bio predivan, a gosti raspoloženi nakon malog osveženja, da saslušaju Izvršnog direktora za prodaju i marketing dr. Maurizia Vallu, koji je na malo drugačiji način predstavio paletu naših proizvoda i podsetio sve, zašto je DDOR jedna od vodećih osiguravajućih kuća na tržištu. Ovakva okupljanja prilika su i za odati priznanje onima koji su se najviše potrudili da svojim radom budu među najboljim partnerima naše Kompanije.

Ovoga puta bila je to agencija „Grand Tours”, a simboličan poklon koji je uručen, je znak priznanja za najveću prodaju DDOR-ovih polisa u 2011. godini.

Usledilo je opušteno druženje, savladavanje osnovnih tehnika sve popularnijeg golfa, a bogami odigran je i mini turnir. Da je ideja kao i ceo dan bila uspešna, pokazala su opuštena i zadovoljna lica. I kako to obično biva, tradiciju ipak treba čuvati, kao i lepe običaje, dodeljene su diplome svim učesnicima, kao i posebne – za one najuspešnije na mini turniru.