Pogodnosti

Svim korisnicima DZO obezbeđen je popust od 10% za usluge koje pruža Hotel Fruške Terme u Vrdniku. Popust podrazumeva smeštaj u hotelu, usluge hrane i pića, korišćenje usluga wellness i spa kompleksa, kao i sve usluge hotela Premier Aqua 5*, uključujući i usluge Medical Spa centra.

 

Popustom od 20% za skener za procenu stepena KOVID19 oboljenja

Trenutak u kom živimo obeležava situacija sa pandemijom COVID 19 i brojni izazovi koji su njena direktna posledica. Jedan od bitnih dijagnostičkih tretmana u lečenju obolelih od koronavirusa je SKENER – multislajsna kompjuterizovana tomografija (MSCT) pomoću kojeg se procenjuje stepen bolesti i opredeljuje dalja terapija.

Želeći da svojim klijentima pruži što bolju uslugu, DDOR osiguranje je svojim korisnicima Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja obezbedilo da na brz i jednostavan način zakažu i realizuju neophodne dijagnostičke skener procedure sa 20% popusta na redovne cene za gotovonsko plaćanje, kod medicinskih partnera:

DC HRAM kolor Logo_Pantone + CMYK

Eurodijagnostika logo

Dijagnostički centar “Hram”, Skerlićeva 22, Vračar, Beograd, 011/3-441-886  “Eurodijagnostika”, Čingrijina 16, Zvezdara, Beograd, 011/38-22-273

Procedura za obezbeđivanje ovog benefita je jednostavna i dovoljno je da pozovete broj kontakt centara jedne od ove dve zdravstvene ustanove.

Dodatno, obezbeđen je i mogućnost prioritetnog zakazivanja dijagnostike za šta je, kao i za obračunavanje navedenog popusta, neophodno da se prilikom pozivanja klijent identifikuje kao korisnik Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja DDOR-a i da prilikom odlaska u jedan od dva navedena dijagnostička centra, pokaže identifikacionu karticu DDOR Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja (štampanu ili elektronsku).