Trening bezbedne vožnje

Trening bezbedne vožnje

Iskustvo nema cenu. Naučite da čuvate život!

Svi vozači koji su osigurali vozilo kod DDOR-a, odnosno imaju polisu osiguranja od autoodgovornosti ili kasko polisu, dobijaju mogućnost da besplatno, ili po povlašćenim cenama pohađaju jednu od dodatnih obuka – trening bezbedne vožnje u Nacionalnoj vozačkoj akademiji NAVAK.
Obuke se obavljaju na poligonima i u školskim automobilima Akademije, uz stručan nadzor: u strogo kontrolisanim uslovima bićete u prilici da doživite simulirani čeoni sudar, prevrtanje, istrčavanje pešaka, naglo kočenje u koloni…i naučićete da se snađete u tim i sličnim situacijama.
Centar NAVAK smešten je u selu Subotište pored Pećinaca, 46 km od Beograda i približno toliko od Novog Sada (www.navak.rs)

DOZVOLA PLUS – besplatan trening bezbedne vožnje

Ko dobija – Svi vozači u Srbiji uz DDOR polisu obaveznog osiguranja od autoodgovornosti dobijaju besplatno „Dozvolu Plus“ – posebno razvijeni Uvod u trening bezbedne vožnje u NAVAK Nacionalnoj vozačkoj akademiji. U okviru obaveznog osiguranja od autoodgovornosti koje u svim osiguravajućim kućama ima istu cenu, vozači koji imaju ili se odluče za polisu kod DDOR-a dobijaju na poklon specifičnu obuku za snalaženje u opasnim situacijama – obuku koja je mnogima do sada spasla život!
Obuka „Dozvola plus“ je namenjena svima koji imaju važeću polisu osiguranja „DDOR Novi Sad“ i važeću vozačku dozvolu, bez obzira na godine, prebivalište, prethodno iskustvo i tip automobila koji voze.
Kako se zakazuje – Zakažite svoju besplatnu obuku za „Dozvolu Plus“ u NAVAK akademiji telefonom na 011/718-02-42.
Prilikom zakazivanja potrebno je da imate broj polise obaveznog auto osiguranja kod DDOR-a, vozačku dozvolu i ličnu kartu. Vaše pravo na obuku može iskoristiti i neko od članova Vaše porodice, a umesto obuke za „Dozvolu Plus“ možete dobiti 30% popusta na ostale treninge u centru NAVAK.
Gde se dobija – Polisu osiguranja od autoodgovornosti možete zaključiti na svim tehničkim pregledima i u poslovnicama DDOR-a, i tako ostvariti svoje pravo na Dozvolu Plus.

Moja kućica

 

Treninzi bezbedne vožnje uz kasko osiguranje

„DDOR Novi Sad“ svojim osiguranicima uz svaku kasko polisu sa godišnjom premijom iznad 200 evra poklanja trening bezbedne vožnje u Nacionalnoj vozačkoj akademiji (NAVAK)! Ovaj poklon dobiće svi osiguranici bez obzira na to da li prvi put osiguravaju vozilo u “DDOR Novi Sad” ili produžavaju osiguranje.
Poklon – početni trening bezbedne vožnje dobija se uz svaku kasko polisu sa godišnjom premijom od 200 do 400 evra.
Poklon – intenzivni trening bezbedne vožnje dobija se uz svaku polisu sa godišnjom premijom većom od 400 evra.
Svi osiguranici koji završe Početni ili Intenzivni trening bezbedne vožnje, dobijaju dodatnih 10% popusta na kasko premiju za narednu godinu za rizike sudara, udara, prevrnuća, iskliznuća i survavanja.
Kako do treninga – Nakon kupovine Kasko master polise, na prodajnom mestu DDOR-a dajete lične podatke osobe koja će pohađati trening: ime, prezime, matični broj, broj vozačke dozvole, broj mobilnog telefona, broj i datum kupovine kasko polise. Dobijate garantno pismo sa jedinstvenim brojem kojim se korisniku obezbeđuje trening. Sve dalje informacije za rezervaciju termina treninga date su u garantnom pismu.

Više detalja

Više detalja o treninzima bezbedne vožnje možete naći na www.navak.rs.

* Procedura za dodelu NAVAK treninga pravnim licima se delimično razlikuje od procedure za fizička lica.

Moja kućica