SUPER KARTICA DOBILA NAGRADU ZA REGIONALNI PROJEKAT GODINE

Na svečanoj ceremoniji dodele nagrada Srpske asocijacije menadžera, Super Kartica,jedinstveni program lojalnosti kod nas,nagrađena je priznanjem u kategoriji “Regionalni projekat godine”u okviru godišnje nagrade SAM-a.Ovo priznanje dodeljuje se projektima kompanija koje su doprinele promociji celog regiona kao investicione destinacijei razvoju spoljnotrgovinskih veza između Srbije i susednih država.

Super Kartica

Gost večeri, Tanja Miščević, šefica pregovaračkog tima Srbije sa EU uručila je ovu prestižnu nagradu direktoru društva SuperKartice Jovanu Solomunu koji je tom prilikom izjavio:“Do pre godinu dana Super Kartica je bila samo jedna vizija.Na današnji dan imate 43 miliona računa na kojima je provučena Super Kartica.U narednom periodu možete očekivati još velikih partnera jer ovo je samo početak regionalne priče Super Kartice”.

Super Kartica je jedinstven program nagrađivanja koji potrošačima omogućava da ostvare različite benefite, specijalne popuste i uštede. Svakom potrošaču su ponuđene mnogobrojne pogodnosti koje kupovinu čine povoljnijom u okviru široke mreže partnera.Ovaj jedinstveni program lojalnosti zasniva se na saradnji sedam regionalnih kompanija (Mercator-S, NIS Petrol, Gazprom, Sberbanka, DDOR osiguranje, Telenor i Mc Donalds). Pogodnosti za potrošače se neprestano razvijaju, a sve se to radi u cilju prilagođavanja potrebama potrošača i savremenom načinu života.

SAM godišnja nagrada dodeljuje se najuspešnijim kompanijama, menadžerima, preduzetnicima i ima za cilj unapređenje poslovnog okruženja, profesionalizaciju i afirmisanje kompanija, institucija koje se zalažu za bolje uslove poslovanja i bolji život građana u celini.