DDOR NOVI SAD GENERALNI SPONZOR – DDOR BG CAR SHOW 05 NA BEOGRADSKOM SAJMU

ULOŽITE U SVOJU BEZBEDNOST – ULAŽUĆI U OSIGURANJE!

DDOR osiguranje, kao Generalni sponzor ovog, najreprezentativnijeg regionalnog događaja u auto-moto industriji, kao kompanija koja je jedan od stubova tržišta osiguranja u Srbiji, u napredak ulaže ono najvrednije što ima: ljude, znanje, tehnologiju, tradiciju i kapital.

Ova manifestacija predstavlja podstrek za domaću autoindustriju. Ali sa sigurnošću možemo da kažemo da je DDOR i u vrhu onih koji u Srbiji investiraju u bezbednost učesnika u saobraćaju!

„Svake godine, preko edukacije vozača „DDOR Novi Sad“ ulaže u sigurnost na putevima Srbije, a takođe pruža podršku Vladi Srbije da istraje u reformama i zakonima koje će omogućiti dolazak novih investitora, kako domaćih, tako i stranih. U sektoru proizvodnje vozila zaposleno je preko 30 hiljada ljudi i potrebna je podrška da se taj broj ne samo održi nego i uvećava stalno, jer se uz takav rast vezuje i porast udela usluga osiguranja” – istakao je u okviru svog obraćanja prisutnima na svečanom otvaranju ovogodišnjeg Sajma automobila u Beogradu, Generalni direktor “DDOR-a Novi Sad”, dr Giorgio Ambrogio Marchegiani.
 

Dr Giorgio Ambrogio Marchegiani

Dr Giorgio Ambrogio Marchegiani


Sa svojih, skoro punih 70 godina postojanja i liderske pozicije na domicilnom tržištu osiguranja, sada uz dodatnu podršku grupacije „Gruppo Assicurativo Unipol“, jedne od vodećih osiguravajućih grupa u Evropi čiji je deo, „DDOR Novi Sad“ pruža kroz delokrug svog poslovanja, veliku i snažnu podršku svim segmentima automobilskog biznisa u Srbiji.

Automobil je svojevrstan oblik slobode, slobode kretanja, ali je takođe vrlo značajan element u našem životu i okruženju. Kada  je reč o automobilima, aktuelna je uvek i tema zaštite životne sredine – smanjenje zagađenja, a to je veoma važno pitanje za sve zemlje i za Srbiju posebno, pa i mi kao Kompanija razmišljamo i delujemo u tom pravcu.

Ove godine, „DDOR Novi Sad” na Sajmu automobila u Beogradu predstavlja se sloganom BEZBRIŽNO NA DUGE STAZE, a u toku Sajma organizovane su brojne atraktivne aktivnosti za posetioce svih uzrasta.

Pozivamo Vas da obiđete još danas štand DDOR osiguranja u HALI 1 Beogradskog sajma, i iskoristite specijalne sajamske popuste i akcije.