TRADICIONALNO PODRŽAVAMO TALENTOVANE STUDENTE I MLADE NAUČNE RADNIKE UNIVERZITETA U NOVOM SADU

DDOR-u NOVI SAD i DRUGIM DONATORIMA, DODELJENE ZAHVALNICE, A SERTIFIKATI, STIPENDISTIMA FONDA ZA STIPENDIRANJE I PODSTICANJE NAPREDOVANJA TALENTOVANIH STUDENATA I MLADIH NAUČNIH RADNIKA I UMETNIKA UNIVERZITETA U NOVOM SADU

DDOR-u NOVI SAD i DRUGIM DONATORIMA, DODELJENE ZAHVALNICEGeneralni direktor „DDOR-a Novi Sad“, dr Giorgio Ambrogio Marchegiani prilikom uručenja zahvalnice

Donatorima Fonda za stipendiranje i podsticanje napredovanja darovitih studenata i mladih naučnih radnika i umetnika Univerziteta u Novom Sadu uručene su zahvalnice, a stipendistima Fonda sertifikati, na svečanosti koja je upriličena prvog dana jula, u organizaciji Univerziteta u Novom Sadu.

Donatori koji su primili zahvalnice  obezbedili su sredstva za stipendije u 2013/2014. i 2014/2015. školskoj godini, a sertifikate je primilo 58 ovogodišnjih stipendista Fonda.
U ime “DDOR-a Novi Sad” a.d.o., zahvalnicu Univerziteta primio je Generalni direktor, dr Giorgio Ambrogio Marchegiani.

Fond za stipendiranje i podsticanje napredovanja darovitih studenata i mladih naučnih radnika i umetnika Univerziteta u Novom Sadu, osnovan je u maju 1992. godine i od tada je, zaključno sa školskom 2014/2015. godinom, dodelio ukupno 992 stipendije.

Naša Kompanija ponosi se kontinuiranom podrškom najboljim studentima novosadskog Univerizeta od samog osnivanja Fonda, pa sve do danas.

I u školskoj 2015/2016 DDOR će nastaviti da pruža podršku najboljim i najdarovitijim studentima, sa ciljem da se, osim negovanja tradicije društveno odgovornog poslovanja , saradnja sa Univerzitetom ojača i usmeri na potencijale za dalji razvoj i unapređenje kadrovskih kapaciteta naše kompanije u budućnosti.