Bezbednost, zabava i sport ujedinjeni na manifestaciji „Tour de Fruška“

I ove godine, DDOR osiguranje bio je generalni sponzor značajne sportske manifestacije „Tour de Fruška“ koje je za vikend završeno spektakularnom biciklističkom trkom, koja je okupila preko 300 takmičara.

Prvog dana manifestacije, profesionalni sportisti, ali i rekreativci, bili su u prilici da učestvuju u TRAIL trkama u dužinama od 7, 15 i 25  kilometara po prelepim fruškogorskim stazama, a ovaj sve popularniji sport, ove godine privukao je više od 2200  takmičara, što je dosadašnji rekord prijavljenih takmičara za trail trke.

Prvi put u Srbiji, prijavljeni su bili u prilici i da se takmiče u Plloging trci, koja je imala za cilj da se u toku trke prikupi što više otpada, te su tako delovi Fruške gore očišćeni od limenki, plastike i drugog otpada. Oni najmlađi, takmičili su se u ove dve discipline, prilagođene njihovim uzrastima, a u svim katergorijama podeljene su vredne nagrade za prva tri mesta.

Drugog dana manifestacije održane su biciklističke trke dobro poznati MTB I eMTB maratoni u tri različite dužine, kao i trka „MLADE NADE“, a najbrži su osvojili vredne nagrade u svim kategorijama.  I ove godine su u cilju svog društveno odgovornog poslovanja podržala je kompanija DDOR, kao glavni partner, a posetiocima priredila posebno zabavan sadržaj.

Kako je okosnica ovogodišnje prezentacije DDOR osiguranja, bicikl – posetioci su na štandu imali priliku da voze trenažerni bicikl, rešavaju kviz znanja te dobiju poklone, ali imali su i priliku da se upoznaju sa biciklistkinjom Jelenom Erić koja će predstavljati Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Za dve nedelje ljubitelje sporta očekuje još jedna važna trka GRAN FONDO NOVI SAD, koja je vrlo  prepoznatljiva  i važna kao brend na svetskoj mapi biciklističkih trka, te će pobednicima omogućiti plasman na Svetskom prvenstvu u biciklizmu.

Uzbuđenje i adrenalin definitivno su se osećali u vazduhu, a DDOR osiguranje je ponovo potvrdilo svoju posvećnost sportu, bezbednosti u saobraćaju i podršci zdravom načinu života.