BUDITE SPREMNI ZA PRIRODNE NEPOGODE, IZABERITE OSIGURANJE

Iznenadne vremenske nepogode u Vojvodini, na žalost, sve su češća pojava. Na udaru jake kiše, leda i grada, sredinom jula, našlo se i području između Sombora i Subotice.

fotka suncokret

Meteorološke nepogode  sve su češće, a ove godine nanele su velike štete na poljoprivrednim imanjima. Na velikom broju obradivih površina, usevi su stradali gotovo u potpunosti, dok su na nekim štete manjeg obima. Prizor uleglih useva, koje je nevreme pokosilo za samo 20-ak minuta, nanelo je velike materijalne gubitke poljoprivrednicima.

Kompanija “DDOR Novi Sad” sa timom stručnjaka, izvršila je početnu procenu, a kada se proces finalizuje imaćemo tačan iznos materijalne štete osiguranih područja.

Pored agrotehničkih mera, u ovakvim uslovima, osiguranje poljoprivredne proizvodnje, kao njena ekonomska zaštita, postaje nužnost. Osiguranje useva i plodova neizostavni je vid zaštite poljoprivrednih kultura od mnogobrojnih opasnosti kojima su izloženi tokom godine.

Pozivaju se osiguranici koju do sada nisu prijavili štetu na svom poljoprivrenom imanju, da to učine u najbližoj poslovnici DDOR-a ili besplatnim pozivom Korisničkog centra, 0800 303 301.