DDOR na Zmajevim dečijim igrama

1-5. 6. 2011.

Shvatajući ulogu, značaj i bogatu istoriju Zmajevih dečijih igara koje su ove godine održane u Novom Sadu po 54. put, kompanija DDOR Novi Sad se uključila u ovu manifestaciju finansijskom podrškom i sopstvenim učešćem.

Info pult DDOR-a nalazio se u centru Novog Sada, a kako bi ceo događaj učinili maštovitijim i radosnijim, promoteri kompanije su delili deci balone i poetske blokčiće.

Zmajeve dečije igre otvorene su u Spomen kući Jovana Jovanovića Zmaja, a jedna od nagrada Zmajevih igara za 2011. godinu uručena je i Timoti Džon Bajfordu – autoru legendarne nezaboravne televizijske serije “Neven”, glumcu, TV i filmskom producentu i edukatoru.

U 60 programskih celina učestvovalo je više od 10.000 dece i mladih i 70 stvaralaca za decu, a Igre su zatvorene nastupom poznate grupe S.A.R.S. na Velikoj sceni.

Brojni programski sadržaji, izuzetna posećenost i lepo vreme, kao i hiljade mališana od kojih su neki po prvi put prisustvovali ovakvoj manifestaciji – obeležili su ovogodišnji festival.

Interaktivnost programa kao i prisustvo umetnika koji stvaraju za decu i mlade omogućili su aktivno uključivanje posetilaca u programe, te je dečijim talentima i znanjem Novi Sad pretvoren u malu dečiju kulturnu prestonicu.