DDOR Novi Sad na Sajmu poljoprivrede (14-21- maj)

Na ovogodišnjem Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, DDOR Novi Sad je svim posetiocima ponudio posebne pogodnosti, u saradnji sa kompanijom RES Trade, koja je uvoznik poljoprivrednih vozila i mehanizacije „John Deere“. Svi posetioci Sajma koji su tokom osam sajamskih dana kupili poljoprivrednu mehanizaciju proizvođača „John Deere“, na polisu kasko osiguranja kod DDOR-a dobili su popust od 20 odsto.

Osim ovog specijalnog popusta, vlasnicima vozila je bila dostupna mogućnost da sami odrede cenu svog kasko osiguranja u skladu sa svojim mogućnostima, birajući rizike od kojih žele da njegovo vozilo ili poljoprivredna mehanizacija budu osigurani. Mogućnost izbora je i vrsta učešća u pokrivanju štete, ali i način plaćanja s obzirom da se iznos može platiti na rate, ili sa popustom za plaćanje celog iznosa. Dodatni bonusi se ostvaruju i ako vlasnik vozila ili mašine iz godine u godinu nije imao prijavljenih šteta, a ove mogućnosti važe i mimo sajamskih manifestacija.

Domaćini brojnim posetiocima štanda DDOR-a bile su vojvođanske filijale, koje su ugostile svoje dugogodišnje klijente, i ostvarile mnoštvo novih kontakata.