DDOR NOVI SAD U SARADNJI SA FIAT SRBIJA

ULAŽEMO U BUDUĆNOST UZ PODRŠKU POUZDANIH POSLOVNIH PARTNERA

„DDOR Novi Sad“ a.d.o. je svom voznom parku priključio 30 novih vozila (22 modela FIAT 500, kao i 8 modela Alfa Romeo Giulietta)
 DDOR NOVI SAD i FIAT SRBIJA
Fotografija je vlasništvo FCA Srbija

Prilikom primopredaje vozila upriličenoj u prodajnom salonu AK „Kole“ u Zemunu (ovlašćeni diler i serviser vozila marke FIAT i FIAT Professional od 2011. godine), zvaničnici FIATA i DDOR-a izrazili su svoje zadovoljstvo ovim poslovnim partnerstvom. „Izuzetno smo ponosni na saradnju sa kompanijom „DDOR Novi Sad“ i zadovoljstvo nam je što je kompanija odlučila da nam ukaže poverenje opredelivši se za naša vozila. Sigurni smo da će naša bogata i raznovrsna ponuda modela iz naše putničke game i u budućnosti biti deo voznog parka kompanije „DDOR Novi Sad“, rekao je g. Umberto Janućeli (Umberto Iannuccelli), komercijalni direktor kompanije FCA Srbija.
 
„Prva stepenica u poslovanju su nam sigurne odluke, potom sigurni dugogodišnji partneri, u ovom slučaju FIAT i Auto kuća „Kole“. Iz pomenutog proizilazi da smo nabavkom novih, pouzdanih vozila i to proizvedenih većim delom u Srbiji, uložili u kvalitetniji i brži pristup naše prodajne mreže klijentima. Dali smo i primer da je sarađujući sa domaćom privredom, realizovan i jedan segment koji bi se mogao nazvati delom društveno odgovornog poslovanja. Izuzetno smo ponosni danas, ne samo time da voznom parku Kompanije priključujemo 30 novih vozila, nego i činjenicom da to činimo u saradnji sa našim dokazanim poslovnim partnerima. Nadamo uspešnoj poslovnj saradnji sa kompanijom FCA SRBIJA. “ rekao je g. Đorđo Markeđani (Giorgio Ambrogio Marchegiani), generalni direktor „DDOR-a Novi Sad“.

U DDOR-u se svakodnevno odvijaju aktivnosti sa ciljem da se doprinese boljem, lepšem i čistijem svetu; koristeći sva sredstva koja su nam na raspolaganju, trudimo se da smanjimo potrošnju goriva i energije uvođenjem novog koncepta laganog putovanja umesto dosadašnjeg koncepta zasnovanog na masivnosti, buci i zagađenju. Naš prošlogodišnji, skroman doprinos, odnosi se na dva hibridna vozila koja smo stavili na raspolaganje našim prodajnim snagama.
 Novi DDOR automobili
Fotografija je vlasništvo FCA Srbija
 
Bezbednost je posebna tema o kojoj sa ponosom govorimo, jer je utkana u naše najveće projekte. Pre svega već dugogodišnju saradnju sa NAVAK Nacionalnom Vozačkom Akademijom, a potom i edukacija građana, posebno najmlađih.
 Sa ponosom ističemo i činjenicu, da smo jedina osiguravajuća kuća koja uz polisu obaveznog osiguranja od autoodgovornosti, u saradnji sa NAVAK-om, obezbeđuje klijentima besplatan uvod u trening bezbedne vožnje – program DOZVOLA PLUS.
 Auto kuća-KOLE ovlašćeni je diler i serviser vozila marke FIAT i FIAT Professional od 2011. godine. Danas, Auto kuća-KOLE raspolaže poslovnim prostorom od 2.500 m2 i ima više od 50 zaposlenih, a svoju ponudu obogatili su sa brendovima ALFA ROMEO, JEEP i ABARTH.