DDOR Olimpijska staza završava svoj krug u Novom Sadu

U subotu 18. septembra sa početkom u 12 časova u Novom Sadu će se održati peta po redu “DDOR Olimpijska staza” u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije i kompanije DDOR osiguranje, uz podršku grada Novog Sada.

“DDOR Olimpijska staza” ima za cilj promociju olimpizma i olimpijskih vrednosti. Kroz edukaciju dece, roditelja i čitave zajednice “DDOR Olimpijska staza” će približiti olimpizam i olimpijske simbole svim učesnicima. “DDOR Olimpijska staza” organizovana je već u Vršcu, Užicu, Pirotu i Kragujevcu uz učešće više od 1500 takmičara.

Učešćem, takmičari će biti u prilici da nauče više o istoriji Olimpijskih igara, uspesima naših Olimpijaca i da se kroz promociju fizičke aktivnosti uključe u sportske aktivnosti koje će ih možda jednog dana odvesti i na Olimpijske igre. Takođe, učesnici će naučiti ponešto i o dugogodišnjem sponzoru Olimpijskog timja Srbije – DDOR osiguranju.

Peta i poslednja Olimpijska staza za 2021. godinu se nalazi u Novom Sadu i biće realizovana 18. septembra 2021. godine sa početkom u 12 časova na Trgu slobode. Staza se završava ispred sedišta DDOR osiguranja u Bul. Mihajla Pupina 8, odakle je potrebno ponovo doći na početnu tačku tj. na Trg slobode gde će biti upriličeno proglašenje najuspešnijih.

Prijave za učešće u “DDOR Olimpijskoj stazi” biće prikupljane na licu mesta pre početka događaja, kao i putem online prijave na sajtu kompanije DDOR osiguranje na linku: https://www.ddor.rs/ddor-olimpijska-staza/ , do početka događaja.

Obezbeđene su i vredne nagrade u tri različite kategorije: najbolji pojedinac, najbolji par i najbolja ekipa koja može brojati do 5 članova. Osobama mlađim od 18 godina za učešće u DDOR Olimpijskoj stazi će biti potrebna pismena saglasnost roditelja – staratelja koja će moći da se takođe potpiše na licu mesta zajedno sa prijavom za učešće.