DDOR OSIGURANJE I ŠESTU GODINU SPONZOR BEOGRADSKOG FESTIVALA IGRE

Podrška manifestaciji koja Srbiju predstavlja kao evropski centar kulture i mesto za predstavljanje savremene umetničke igre.

DDOR osiguranje već šestu godinu pruža podršku realizaciji Beogradskog festivala igre, kao i daljem razvoju i rasprostranjivanju ove kulturne manifestacije od nadnacionalnog značaja. Prvi put, a pod pokroviteljstvom DDOR osiguranja, Beogradski festival igre i Kulturni centar Novog Sada priređuju reviju jedinstvenih filmskih i dokumentarnih ostvarenja pod nazivom Dani igre. Festivalske filmske projekcije održaće se u Kulturnom centru Novog Sada. Program revije, obuhvata projekcije 12 ostvarenja.

Posetioci će biti u prilici da pogledaju i izložbu fotografija poznatog modnog i umetničkog fotografa Roba Vudkoksa, koja predstavlja kompilaciju radova iz nekoliko različitih faza, ali sa zajedničkom temom koja u fokus stavlja, lepotu i posebnost ljudskog tela.

DDOR osiguranje je kompanija koja u sebi spaja prepoznatljivu tradiciju i stabilnost sa kreativnošću, inovativnošću i snagom Unipol grupe. Upravo ove karakteristike kompanije DDOR osiguranje nalaze idealnu vezu sa Beogradskim festivalom igre. Biti partner u ovom izuzetnom kulturnom događaju, deo je i želje DDOR osiguranja da što širem auditorijumu priredi specifične kulturne i umetničke sadžaje do kojih ne bi bili u prilici da dođu prepoznajući pri tome značaj koji Beogradski festival igre ima za zajednicu. Ples je način komunikacije, a u doba digitalizacije, fizički izraz, što pokret svakako jeste nameće se kao idealna ravnoteža i baza ili nadogradnja.

Kao i ovo jedinstvo naizgled suprotnih pozicija, DDOR osiguranje u sebi ujedinjuje tradicionalni pristup i prijateljski odnos sa svojim klijentima sa osvajanjem naklonosti digitalnih generacija kroz inovativan pristup. Partnerstvo između Beogradskog festivala igre i DDOR osiguranja je stoga potpuno prirodno i njime se nastavlja svesrdna podrška nastavku razvoja kulture na prostorima Srbije.

U društvu gospođe Aje Jung, osnivača i umetničke direktorke Beogradskog festivala igre i gospodina Đorđa Markeđanija, predsednika Izvršnog odbora DDOR osiguranja, kao i mnogobrojnih zvanica iz sveta biznisa i kulture grada Novog Sada u svečanoj atmosferi otvoreni su “Dani igre” koji će se u narednih 6 dana održavati u Kulturnom centru grada Novog Sada.