DDOR osiguranje nastavlja da širi svest o bezbednosti u saobraćaju na spektakularnom „Novi Sad Ultra Challenger”

Nakon jednog od najvećih evropskih festivala – EXIT-a, kompanija DDOR nastavlja posvećeno da se bavi edukacijom o važnosti bezbednosti u saobraćaju. Sledeća stanica u ovoj misiji podizanja svesti je treći „Novi Sad Ultra Challenger“, spektakularni događaj koji će biti održan 15. i 16. jula na platou SPENS-a.

Sponzor ovog posebnog basketaškog spektakla, DDOR osiguranje, takmičarima i posetiocima predstaviće se svojim aktivacijama i time još jednom podsetiti na svoju lidersku poziciju na tržištu, kada je reč o ulaganju u podizanje svesti o bezbednosti u saobraćaju. Kao i uvek, posetioci će imati priliku da osvoje nagrade ukoliko budu uspešno odgovorili na zabavno-edukativne zadatke.

U toku ova dva dana, Novi Sad postaće centar najboljih svetskih basket ekipa koje će se, boriti za odlazak na FIBA 3×3 turnir Masters serije u Šangaju. Ova prestižna sportska manifestacija, organizovana je po pravilima FIBA, a pored domaćih klubova, Ub, Liman i Partizan, učestvovaće i najbolje basket ekipe iz Holandije, Japana, Kine, Mongolije, Švajcarske.

Domaćin ove manifestacije, Strahinja Stojačić, trenutno najbolje plasirani igrač na FIBA 3×3 svetskoj rang listi, zajedno sa svojim timom pretvoriće Novi Sad u centar basketa. Ovoga puta, biće potrebna snažna podrška domaćim timovima za ovu jedinstvenu sportsku disciplinu koja će se naredne godine, po drugi put naći na Olimpijskim igrama u Parizu.

Impozantne tribine oko terena, obezbediće preko 1500 mesta za gledaoce, dok će ostali koji ne nađu svoje mesto na tribinama, utakmice moći da prate na velikom led ekranu uz basket arenu. Plato SPENS-a biće pretvoren u pravu basket zonu sa posebno izgrađenim terenom koji će uz pomoć specijalne rasvete zasijati i publici pružiti spektakularan događaj.

Podizanje svesti ima presudnu ulogu u prevenciji nezgoda i održavanju sigurnosti u sobraćaju, a DDOR osiguranje posvećeno teže ka ostvarenju tog cilja – bezbednost u saobraćaju kao značajan element održive mobilnosti i ispunjenja ESG standarda.

Kao društveno odgovorna kompanija, DDOR snažno podržava lokalnu zajednicu i prepoznaje važnost aktivnog angažovanja. Kroz različite inicijative i projekte, DDOR osiguranje posvećeno je unapređenju kvaliteta života, a uz fokus na podršku bezbednosti u saobraćaju, kontinuirano ulaže sredstva u cilju smanjenja rizika i prevenciji nezgoda na putevima. Takođe, ova kompanija, podržava brojne društvene, obrazovne i kulturne aktivnosti, promovišući održivi razvoj i poboljšanje životnih uslova svih građana kako lokalno tako i učešćem u projektima od nacionalnog značaja.