DDOR osiguranje predstavlja novi prodajni portal na 42. Sajmu turizma u Beogradu


Posetioci Sajma, na štandu DDOR-a će kroz foto konkurs i ove godine moći da osvoje brojne poklone

Tradicionalnim nastupom na predstojećem 42. Sajmu turizma u Beogradu, DDOR osiguranje će uz svoje prepoznatljive usluge neophodne svima koji često putuju predstaviti i potpuno novi portal za prodaju osiguranja moj.ddor.rs. U periodu od 20. do 23. februara, u Hali 1 Beogradskog sajma, posetioci će biti u prilici da testiraju i ocene rad nove on-line platforme i da za taj trud dobiju gratis dan putnog osiguranja. Dodatno, već tradicionalno, organizovan je foto konkurs u kojem najbolje plasirani takmičari osvajaju brojne poklone. Uz poklone svakako dobijaju i polisu Putnog zdravstvenog osiguranja i sigurnosni kaiš za kofer. Sve vreme trajanja sajma na štandu će biti omogućeno ugovaranje osiguranja za putovanja, vozila ili drugu imovinu.

Posebna pažnja posvećena je dizajnu štanda koji u svakom svom segmentu podseća na Japan, zemlju domaćina ovogodišnjih Olimpijskih igara. I na ovaj način, DDOR kao zvanično osiguranje Olimpijskog komiteta i Olimpijskog tima, pruža podršku našim vrhunskim sportistima na putu do olimpijskih medalja.

Zvanični podaci pokazuju da je prodaja paket-aranžmana za prestojeću sezonu u turističkim agencijama Srbije veća za 7% u odnosu na prošlu godinu, dok za neka odredišta čak i do 20%. Prema podacima MUP-a, više od 5,5 miliona građana Srbije ima važeći biometrijski pasoš, a posredstvom turističkih agencija paket-aranžman uplati više od milion ljudi.

DDOR osiguranje kao pouzdan partner u sektoru turizma, pruža sigurnost svojim kliljentima na putu, kupovinom polise Putničkog zdravstvenog osiguranja u inostranstvu ili polise Međunarodnog putnog osiguranja, sa dopunskim pokrićem osiguranja od otkaza putovanja i/ili gubitka prtljaga, kao i Pomoć na putu. DDOR osiguranje i na ovaj način učestvuje u unapređivanju i obezbeđivanju sigurnog poslovnog okruženja u industriji turizma, a svojim klijentima bezbednije i bezbrižnije putovanje.