DDOR osiguranje učesnik studentske konferencije Ekonomskog fakulteta

U utorak 01.marta, DDOR osiguranje učestvovalo je na osmom po redu „SKEFUS“-u, konferenciji u organizaciji studentskog parlamenta Ekonomskog fakulteta u Subotici, Univerziteta u Novom Sadu. Ova konferencija se tradicionalno održava početkom marta na Zlatiboru i predstavlja najveći događaj kada su u pitanju studenti ovog fakulteta. „SKEFUS“ je od stane mladih prepoznat kao jedinstveno mesto sustreta privrede i studenata, prilika da se kompanije predstave kao poželjan poslodavac i prezentuju mogućnosti za razvoj karijere mladih unutar njihovih sistema.

Zbog velikog interesovanja i prijavljenih 460 delegata, a uz ograničavajući faktor mera borbe protiv pandemije koronavirusa, organizatori su agendu ovogodišnje konferencije podelili u dva dela i to od 20. do 23. februara, i od 28. februara do 2. marta 2022. godine. DDOR osiguranje organizovalo je predavanje pod nazivom „Komunikacija u poslovanju“ koje su realizovali Ivana Mišović, Koordinatorka za profesionalni razvoj zaposlenih i Vladimir Simeunovića, saradnik za treninge.

Učesnicima konferencije je u samom uvodu predstavljena kompanija, predočena trenutna situacija na tržištu osiguranja, a takođe je ukazano  na mogućnosti njihovog angažovanja u jednoj od najuspešnijih osiguravajućih kuća. Kroz veliki broj praktičnih primera iz prakse, zanimljivih pokaznih primera pomenutih predavača iz DDOR osiguranja, ali i kroz teoretska objašnjenja ponašanja prodavaca, klijenata, potrošača u poslovanju, prezentovan je na značaj razvijanja ličnih komunikacionih veština i rad na prilagođavanju sagovorniku u toku poslovnog razgovora i poslovanja generalno. Znanja iz ove oblasti, definitivno povećavaju poslovni rezultat i podižu procenat realizacije poslova u oblasti osiguranja.

Učešće DDOR osiguranja na ovogodišnjem „SKEFUS“-u, samo je najava velikog broja aktivnosti u saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Subotici, Univerziteta u Novom Sadu. Već u toku ove školske godine, u planu je realizacija još gostujućih predavanja i organizacija programa prakse za studente završnih godina. Strateškim pristupom DDOR osiguranje nastavlja da gradi jaku vezu između Univerziteta i privrede, koja je osnov za dalji napredak i razvoj kako kompanija, tako i fakulteta.