DDOR osiguranju “Silvanina nagrada” za učešće u završnoj humanitarnoj projekciji filma “Toma”

Poslednja bioskopska projekcija filma “Toma”, čiji je jedan od pokrovitelja i DDOR osiguranje, održana je 21.12.2021. godine u beogradskoj Kombank dvorani. Ovo je bila prilika da se na poseban način prikupe neophodna sredstva za lečenje mladog reditelja Luke Kurjačkog u Japanu kroz humanitarnu akciju. 

Veliki broj javnih ličnosti i kompanija učestvovao je u kupovini ulaznica za ovu projekciju i na taj način doprineo u prikupljanju neophodnog novca. Pored toga, organizovana je i posebna trodnevna online aukcija na kojoj su bili ponuđeni odevni predmeti i rekviziti korišćeni u toku snimanja filma “Toma”, ali i filma “Montevideo Bog te video” i serije “Senke nad Balkanom”. 

Dragan Bjelogrlić je svim pristutnim donatorima-aukcionarima lično uručio kupljene predmete i rekvizite. Ispred DDOR-a, nagradu je preuzela Snežana Rožnov, direktor Direkcije za marketing. 

Film “Toma” reditelja Dragana Bjelogrlića sa više od milion bioskopskih posetilaca, najgledaniji je domaći film u poslednjih 20 godina. Kroz uspeh ovog filma i DDOR osiguranje ostvarilo je dva značajna uspeha: uspeh u vidljivosti DDOR brenda i poseban doprinos koji je dat kroz učestvovanje u plemenitoj humanitarnoj akciji.