DDOR podržava preduzetnice – edukacija i važnost osiguranja za biznis kao okosnica susreta na Paliću

Kompanija DDOR, proteklog petka je ugostila preduzetnice Udruženja „Biznis na štiklama”, u svom kompleksu PEC Palić.

U okviru ovog neformalnog druženja, preduzetnice su imale priliku da saznaju više o kompaniji DDOR kao i koliko je važno osiguranje za njihov biznis.

Danas kada sve više žena hrabro ulazi u svet biznisa, donoseći sa sobom svoju strast, talente i inovativne ideje, vrlo je važno da se od početka upoznaju i sa rizicima koje biznis donosi, te tako na vreme osiguraju sve ono u šta su godinama ulagale. Njihova prisutnost i doprinos u različitim industrijama su izuzetno značajni za ekonomski razvoj i društvenu promenu te tako je vrlo važno da se obrati pažnja na sve aspekte koji to mogu ugroziti.

Kao sponzor konferencije „Biznis na štiklama“, ovakav susret – stručnjaka DDOR-a i Udruženja, bio je logičan sled upravo zbog kompanijskog posvećenog podržavanja poslovnog razvoja i osnaživanja preduzetnica.

Podsetimo, DDOR osiguranje je osmislilo sveobuhvatan paket osiguranja pod nazivom „Moj mali biznis” koji pruža mogućnost zaštite biznisa i imovine uz minimalna ulaganja, ali sa velikim koristima. Ova polisa omogućava osiguranje kompletnog poslovanja, uključujući sopstvenu odgovornost (vlasničku odgovornost i odgovornost za proizvod) i zaposlene. Pokriveni su najčešći rizici kao što su požar, izlivanje vode iz instalacije, lom stakla, osiguranje mašina i opreme, provala krađe, kao i osiguranje zaposlenih od invaliditeta i troškova lečenja. Osiguranici imaju fleksibilnost da, prema svojim potrebama, tipu delatnosti i finansijskim mogućnostima, sami odaberu rizike i odrede cenu osiguranja. Na primer, optimalna polisa za uslužne delatnosti iznosi oko 50 evra mesečno, dok za proizvodne delatnosti iznosi oko 80 evra mesečno. Ovaj paket pruža prednost jednostavnije administracije i lakšeg planiranja troškova, budući da jedna polisa obuhvata sve ključne rizike.

Kompanija DDOR uvek je bila spremna da zaštiti klijente te kroz pružanje podrške na ovaj način, pokazala je svoju posvećenost podršci preduzetnicima i njihovim poslovnim inicijativama.