DDOR savetuje – Putujte bezbrižno na Vaš odmor!

U jeku smo godišnjih odmora i putovanja. Koliko god od odmora očekujemo samo lepe momente, nažalost i tih dana moguće su povrede i bolesti koje zahtevaju medicinsku intervenciju.

Mislite na vreme i pre putovanja kupite polisu Putničkog zdravstvenog osiguranja ili Međunarodnog putnog osiguranja i bezbrižno provedite odmor.

Putničko zdravstveno osiguranje-

Polisa putničkog zdravstvenog osiguranja sa asistencijom pokriva troškove pružanja neophodne medicinske pomoći zbog iznenadne bolesti ili povrede. DDOR Novi Sad”, u saradnji sa međunarodnom asistentskom kompanijom “Europ Assistance” brine o Vašoj sigurnosti na putu, a Centar za pomoć “Europ Assistance” garantuje Vam celodnevno pružanje brze i stručne asistencije bilo gde u svetu.

U zavisnosti od Vaših potreba i organizacije putovanja, ovu polisu putnog osiguranja možete zaključiti kao individualno, grupno ili porodično osiguranje. Zaključenjem porodičnog paketa, koji podrazumeva osiguranje za oba roditelja i maloletnu decu, ili jednog roditelja i najmanje troje maloletne dece, možete ostvariti značajne popuste!

Više informacija o ovoj asistenciji možete naći na sajtu u odeljku Osiguranje/Vi i porodica ili pozivom DDOR Korisničkog centra na telefon 021 480 2222