DDOR tim na trećem mestu 9. sportskih igara osiguravača Srbije – dobar plasman i još bolja timska energija

Nakon dvogodišnje pauze, u organizaciji i pod pokroviteljstvom Udruženja osiguravača Srbije, na Tari su od 19. do 22. maja održane 9. sportske igre osiguravača Srbije. Takmičenja su održana na sportskim terenima hotela „Omorika“ i „Beli Bor“ uz učešće rekordnog broja takmičara- čak 780.

DDOR tim je brojao 75 takmičara (44 muških i 31 ženskih), u sledećim sportskim disciplinama:

  • Muškarci: košarka, fudbal, odbojka, kuglanje, pikado, šah, stoni tenis, streljaštvo, tenis, kros.
  • Žene: košarka, odbojka, kuglanje, pikado, šah, stoni tenis, streljaštvo, kros.

UOS igre na Tari

Osvojeno je ukupno 8 medalja: jedna zlatna, pet srebrnih i dve bronzane. Medalje su osvojene u sledećim disciplinama:

  • Muškarci – srebro: streljaštvo, stoni tenis i košarka; bronza: fudbal.
  • Žene – zlato: kros, srebro: stoni tenis i odbojka; bronza: kuglanje.

UOS igre na Tari

Po ekipnom plasmanu, DDOR tim je osvojio visoko treće mesto. Iako je mala razlika u bodovima presudila između drugog i trećeg mesta, članovima DDOR tima će to biti podstrek za još bolji plasman na narednom takmičenju.

Posebnu podršku u bodrenju i jačanju timskog duha, pružila je poseta članova menadžmenta kompanije i to predsednika Izvršnog odbora Frančeska Mašija, članova IO Tatjane Rakočević i Gorana Ivanovića, kao i direktora Direkcije za ljudske resurse Dejana Botića. 

UOS igre na Tari

Stevan Mezei, selektor DDOR tima, nakon sumiranih utisaka je rekao: Mislim da je plasman na 3. mesto na Igrama 2022. godine veliki uspeh, obzirom da je učestvovalo 14 ekipa od kojih su se 6 prijavile za sve sportove. Svi članovi ekipe su doprineli opuštenoj, ali veoma motivišućoj atmosferi u kojoj smo svi uživali i dali od sebe, ništa manje nego što su nam trenutne mogućnosti. U ime ekipe, hvala predsedniku naše kompanije gospodinu Frančesku Mašiju, kao i članovima IO Tatjani Rakočević i Goranu Ivanoviću, kao i direktoru Direkcije za ljudske resurse Dejanu Botić što su nas posetili i uz afirmativne reči bodrili na terenima. Lično, zahvalnost dugujem i kolegi Zoranu Pančiću, čiju uspostavljenu organizaciju priprema i vođenja ekipe pokušavam da sledim. Svi iz ekipe imaju moju iskrenu zahvalnost. Čast i zadovoljstvo mi je bilo predstavljati kompaniju na ovom takmičenju.

UOS igre na Tari

Kompanija je zahvalna svim kolegama koji su učestvovali na ovom tradicionalnom sportskom takmičenju i pružili svoj doprinos u ostvarenju najboljeg mogućeg rezultata, ali i prezentovanju vrednosti u koje verujemo i koje delimo. Ponosni smo na sjajno timsko angažovanje DDOR tima kako na terenu, tako i van njega.

UOS igre na Tari

Kao i uvek, uz kvalitetne sportske sadržaje i srčano učešće u takmičenjima, značaj ovog događaja za DDOR osiguranje je jačanje timskog duha i negovanje dobrih kolegijalnih odnosa.

Sve čestitke za organizatora ovogodišnjih Igara i naročito sve čestitke za jedinstveni DDOR Tim!