DDOR tim postigao dobre rezultate i pokazao izuzetan timski duh na 10. sportskim igrama osiguravača Srbije

​Tara je i ove godine bila mesto gde su se okupili zaljubljenici u sport, prirodu ali i onih kojima je osiguranje životni poziv. U organizaciji i pod pokroviteljstvom Udruženja osiguravača Srbije, na Tari su od 18. do 21. maja, održane jubilarne 10. Sportske igre osiguravača Srbije. Rekordan broj od preko 800 učesnika, srčana sportska nadmetanja, uspostavljanje novih i negovanje starih poslovnih i prijateljskih veza, svakako će ostati kao vredna uspomena na održane 10. sportske igre osiguravača Srbije.

DDOR tim je brojao 78 takmičara (46 kolega i 32 koleginice), u sledećim sportskim disciplinama:

  • Muškarci: košarka, fudbal, odbojka, kuglanje, pikado, šah, stoni tenis, streljaštvo, tenis, kros.
  • Žene: košarka, odbojka, kuglanje, pikado, šah, stoni tenis, streljaštvo, kros.

U više od 15 disciplina, DDOR sportski tim sa ovogodišnjih Igara poneo je osam medalja, a po ekipnom plasmanu, DDOR tim je osvojio peto mesto.

Posebnu podršku u bodrenju i jačanju timskog duha, pružila je poseta članova IO DDOR osiguranja: Tatjane Rakočević i Vladimira Maleševića, kao i direktora Direkcije za ljudske resurse Dejana Botića. Nositi i braniti boje i znak DDOR-a i u sportu, kao i u poslu, znači dati svoj maksimum, boriti se do poslednjeg trenutka i biti prava podrška svom timu koji radi kao jedan. Sportske igre na Tari su ove godine bile upravo simbol ovakvog pojedinačnog, kao i zajedničkog stava na ponos kompanije i vrednosti koje svi međusobno delimo.