DOBAR KOMŠIJA JE STIGAO U VAŠ KRAJ!

Sa željom da budemo tamo gde ste vi, danas, 11. maja u 12 časova, kompanija „DDOR Novi Sad“ otvara vrata novog prodajnog mesta u Beogradu, u ulici Vojvode Milenka br. 6.

dobar komsija za sajt

Kao dobar komšija, za sve zainteresovane sugrađane, pripremili smo besplatne edukacije o osiguranju. Od 13:00 i 16:00 časova stručnjaci i savetnici za osiguranje naše Kompanije, pružiće posetiocima osnovne informacije o suštini i svrsishodnosti osiguranja, ali i konkretno o osiguranju života, imovine i putnom zdravstvenom osiguranju. Sa ciljem negovanja dobrih komšijskih odnosa, za sve posetioce pripremili smo brojne specijalne pogodnosti u promotivnom periodu od mesec dana, i to:

Do 40% popusta na Kasko osiguranje + gratis trening bezbedne vožnje u NAVAK Nacionalnoj vozačkoj akademiji;
Vaučer u vrednosti od 500 rsd za kupovinu nekog od neživotnih osiguranja;
Besplatna prva rata životnog osiguranja, u visini do 100 evra;
Uz osiguranje imovine – stana/kuće i stvari u domaćinstvu obezbedili smo specijalne poklone;
– U okviru kupovine polisa Putnog zdravstvenog osiguranja, u zavisnosti od trajanja putovanja, dajemo besplatne dane putnog osiguranja – jedan, odnosno dva dana.

Otvaranje ovog prodajnog mesta deo je projekta DOBAR KOMŠIJA, odnosno otvaranja lanca prodajnih mesta na teritoriji Beograda, kojim ćemo biti još bliži našim sugrađanima i njihovim životnim planovima i potrebama.