Donacija Domu zdravlja Ruma

DDOR NOVI SAD DONIRAO PUTNIČKO VOZILO DOMU ZDRAVLJA RUMA

Rezultat dugogodišnje saradnje ali i prepoznavanja vrednog i posvećenog rada rumskog Doma zdravlja, je donacija putničkog vozila Opel Vectra.

DDOR donacija domu zdravlja Ruma

DDOR donacija domu zdravlja Ruma

Pre dve godine donirali smo im sanitetsko vozilo, tako da ovakvim načinom podrške ovoj zdravstvenoj ustanovi, pomažemo da medicinske ekipe što brže i kvalitetnije stignu do pacijenata na teritoriji Opštine Ruma. Naša Kompanija ovim činom još jednom pokazuje kako treba prepoznati potrebe našeg društva u ovom kontekstu, posebno zdravstvenu zaštitu. Trenutna uprava rumskog Doma zdrvlja mnogo radi na preventivi i edukaciji stanovništva, pokrenuli su niz projekata pre svega kontrolisnja zdravlja kod starije populacije i cilj im je stići do svakog kućnog praga ne samo očekivati pacijente u objektu Doma zdravlja. Stoga je naša donacija stigla u pravo vreme i u prave ruke.

Putničko vozilo je direktorki Doma zdravlja dr med. Snežani Bojanić – Stojić simbolično predao direktor DDOO-ove FIlijale Ruma Petar Ubavin. Uz vozilo, Domu zdravlja Ruma, odnosno članovima njihovog kolektiva, DDOR je poklonio i 10 intenzivnih treninga bezbedne vožnje, u trening centru našeg partnera– NAVAK – Nacionalne vozačke akademije u Subotištu, prve škole bezbedne vožnje u Srbiji.

Sa ponosom ističemo i činjenicu da smo jedina osiguravajuća kuća koja uz polisu obaveznog osiguranja od autoodgovornosti, u saradnji sa NAVAK-om, obezbeđuje klijentima besplatan uvod u trening bezbedne vožnje – program DOZVOLA PLUS. A svi vozači koji su osigurali vozilo kod DDOR-a, odnosno imaju polisu osiguranja od autoodgovornosti ili kasko polisu, dobijaju mogućnost da besplatno, ili po povlašćenim cenama pohađaju jednu od dodatnih obuka – trening bezbedne vožnje u Nacionalnoj vozačkoj akademiji NAVAK.

„DDOR Novi Sad“ je od svog osnivanja realizovao brojne donatorske, sponzorske i humanitarne akcije sa željom da pomogne i pruži podršku u raznovrsnim oblastima društvenog života, kulturi, obrazovanju, zdravstvu, socijalnoj zaštiti, zaštiti životne sredine. I dalje ćemo prepoznavati humanitarne i društvene potrebe, i podržavati razvoj društvene zajednice kroz posebne projekte.