Frančesko Maši imenovan za zamenika predsednika Komore italijansko-srpskih privrednika

Gospodin Frančesko Maši imenovan je za zamenika predsednika Komore italijansko-srpskih privrednika (CCIS) na sednici Upravnog odbora održanoj 29. juna 2023. godine (CCIS). Ovo predstavlja priznanje njegovom nepokolebljivom radu, iskustvu, stručnosti i značajnom doprinosu proširenju italijansko-srpske zajednice. Gospodin Maši predsednik je Izvršnog odbora DDOR osiguranja, takođe i član Upravnog odbora Konfindustrije Srbija.

„Velika je čast i privilegija biti imenovan za zamenika predsednika Italijansko-srpske privredne komore i zahvalan sam na ukazanom poverenju. Ova uloga predstavlja veliku priliku da nastavimo jačanje veza između italijanskog i srpskog poslovnog sveta u zemlji. Italijansko-srpska privredna komora igra značajnu ulogu u unapređenju trgovinskih odnosa, privlačenju investicija i podsticanju saradnje između Italije i Srbije. Nastavićemo istim putem kako bismo iskoristili sve buduće prilike koje će se otvoriti vremenom”, rekao je gospodin Maši.

DDOR osiguranje je jedna od vodećih osiguravajućih kompanija na srpskom tržištu i ostaje fokusirana na sprovođenje svoje poslovne strategije i doprinos daljem razvoju zemlje, snažno se obavezujući da odgovori na potrebe svojih osiguranika i zajednice, i da ispuni očekivanja i ciljeve svih zainteresovanih strana.