Izvinite na smetnji al’ zima nam preti

Kompanija „DDOR Novi Sad“ a.d.o. je uoči predstojeće zime, kako je i obećala početkom godine, unapredila Uslove osiguranja stana/kuće i stvari u domaćinstvu, kako bi svojim osiguranicima preko sistema objedinjene naplate JKP „Informatika“, omogućila pokriće štete nastale usled topljenja snega ili leda.

Od 01. Decembra 2012. Godine, ovo prošireno pokriće obezbedićemo besplatno svim našim lojalnim korisnicima Osiguranja domaćinstva.

 

Pokrivene su štete nastale na: bojama na građevinskoj stolariji -spoljnjoj i unutrašnjoj, podnim, zidnim i plafonskim oblogama,podovima i zidovima unutar objekta (stana, odnosno porodičnekuće), kao i stvarima smeštenim u objektu, kao posledica otopljavanja snega ili leda sa krovova, ili spoljnih zidova objekta.

Naknada u slučaju štete iznosi do 1.000 dinara po kvadratnom metru stana, odnosno porodične kuće.

 

Ističemo da uz ovu uslugu, građani mogu da obezbede i uslugu „24 sata Hitne kućne popravke“, koja je dostupna non-stop i obezbeđuje brzu intervenciju stručnih lica u slučaju iznenadnih kvarova u domaćinstvu, koji se najčešće dešavaju u veoma nezgodnom trenutku.

 

Svima koji u decembru postanu korisnici Osiguranja domaćinstva sa proširenim pokrićem, kao i našim postojećim korisnicima (Osiguranja domaćinstva, Porodičnog osiguranja, usluge 24h Hitne kućne popravke), obezbedićemo posebnu pogodnost – BESPLATNO korišćenje usluge 24h Hitne kućne popravke jedan mesec, za sve koji pristupe ovom osiguranju pozivanjem Korisničkog centra DDOR-a.

Da podsetimo, početkom godine smo iz svog budžeta izdvojili 5 miliona dinara za pomoć domaćinstvimakoja su naši osiguranici preko sistema objedinjene naplate, a koja su pretrpelaštetuuzrokovanulošimvremenskimuslovimaovezime.

Priključio nam se na naše veliko zadovoljstvo i Grad Novi Sad izdvojivši dodatna 4 miliona dinara. Svojom inicijativom želili smo, i na naše veliko zadovoljstvo i uspeli, da pokrenemo i druge kompanije koje se bave osiguranjem, da slede naš primer.

Smataramo da smo u tom trenutku pokazali da zaista svesno društveno odgovorno poslujemo i da brinemo o sredini i građanima.

Izuzetno smo zadovoljni i zbog činjenice da nas je tada kao i što sada to čini, podržao i naš dugogodišnji poslovni partner JKP „Informatika“, koji će nam pomoći da operativno ovu akciju i realizujemo.