KOMPANIJA DDOR NOVI SAD UČESNIK FIAT EKO PANELA – DDOR BG CAR SHOW 05

Na Sajmu automobila, DDOR BG Car Show, na štandu FIAT-a, održan je prvi EKO panel. Glavna tema bila je zaštita životne sredine, odnosno koje su prednosti vožnje novih automobila kao i onih na alternativni pogon.

Predstavnik naše Kompanije, direktor direkcije za upravljanje sudskim i inostranim štetama, Dragan Pejčić, zainteresovao je sve prisutne podacima o auto štetama u Srbiji koje su prouzrokovane nekvalitetnim održavanjem automobila koji učestvuju u saobraćaju. Pored toga, gospodin Pejčić je istakao dugogodišnju, uspešnu saradnju kompanije „DDOR Novi Sad“ i Nacionalne vozačke akademije – NAVAK i rezultate projekta obuke 1.000 mladih vozača iz 27 gradova Srbije. Ovaj projekat direktno je uticao na povećanje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

Kompanija „DDOR Novi Sad“ ,  FIAT EKO panel

Kompanija „DDOR Novi Sad“ , FIAT EKO panel

Učesnici panela bili su i gospođa Jelena Milošević iz Agencije za bezbednost saobraćaja, gospodin Dejan Lekić iz Agencije za zaštitu životne sredine, gospodin Petar Živković, predstavnik novinara  koji prati automobilsku industriju i gospodin Zoran Vukajlović, direktor sektora MOPAR servis i delovi i korisnički servis.

Komercijalni direktor FCA Srbija, gospodin Umberto Janućeli predstavio je ponudu vozila kompanije FCA Srbija i prednosti korišćenja onih na alternativni pogon – prirodni i tečni gas.

Pored učešća u ovom panelu, značajnom za ekologiju, kompanija „DDOR Novi Sad“ u toku čitave godine, ističe vrednost i važnost osiguranja, aktivno učestvuje u promociji unapređenja kvaliteta života i razvoja zajednice u kojoj posluje.