Kupcima Škode pokloni

Od 10. juna počinje promotivna akcija DDOR-a i Auto centra Stojanović

DDOR Novi Sad je postao ekskluzivni partner novom All Inclusive Auto Centru Stojanović, gde će klijenti imati priliku da na jednom mestu kupe automobil proizvođača Škoda, da zaključe sve vrste osiguranja, realizuju tehnički pregled i registruju svoje vozilo, i da uživo – preko video zapisa – posmatraju njegovo servisiranje 24 časa dnevno.

Na istom mestu biće dostupna i automehanika, dijagnostika, autoelektrika, autolimarija, lakiranje; u sklopu centra biće i prodavnica auto delova, a Centar će pružati i pomoć na putu u slučaju nevolje.

Klijentima su na raspolaganju sve vrste osiguranja vozila, od osiguranja autoodgovornosti, preko kasko zaštite, do osiguranja vozača i njegovih saputnika, i programa „Pomoć na putu“. Osim osiguranja vezanih za vozila, građanima će na istom mestu biti na raspolaganju i sve ostale vrste osiguranja za fizička lica, uključujući i životna osiguranja.

U novootvorenom All Inclusive Auto centru Stojanović, u beogradskom Bloku 45 (Jurija Gagarina 225) nalaziće se i Regionalni centar DDOR-a za upravljanje štetama svih vrsta (motorna vozila, nezgoda, imovina) gde će klijenti moći da prijave štete na vozilima, ali i ostale štete, čija će se isplata realizovati u najkraćem roku.

Svaki kupac – fizičko lice bilo kog modela Škoda vozila u Auto centru Stojanović od 10. juna na poklon će dobiti jednogodišnje kasko osiguranje DDOR-a sa 20 odsto učešća u šteti (uz mogućnost doplate za manje učešće u šteti) – bez obzira na to da li auto kupuje za keš, na lizing ili na kredit.

Za model Škoda SuperB na poklon se dobija GPS uređaj za praćenje vozila protiv krađe.

Uz svaku DDOR polisu kasko osiguranja poklon je početni ili intenzivni trening bezbedne vožnje u NAVAK Nacionalnoj vozačkoj akademiji, a uz DDOR polisu autoodgovornosti – “Dozvola Plus” obuka bezbedne vožnje u NAVAK Nacionalnoj vozačkoj akademiji.