Niš u znaku sporta – Serbia Business Run okupio 1500 trkača uz zapaženo učešće DDORunner tima

Više od 1500 trkača iz čak 102 kompanije ovoga puta okupili su se u Nišu jer je tamo upriličena jedna od najvećih sportsko-poslovnih manifestacija „Serbia Business Run“. Sportski duh i uzbuđenje osećalo se u vazduhu tokom trajanja manifestacije, a publika je mogla da uživa u edukativnom pratećem programu.

 

 

Neposredno pre početka trke, svi učesnici imali su prilike da se opuste i zabave u DDOR aktivacionoj zoni, koja je i bila mesto sa najboljom atmosferom, kako pre tako i nakon trke. Nadmetanje u mini golfu i rešavanje kviza znanja o bezbednosti u saobraćaju najboljima je omogućilo osvajanje simboličnih i interesantnih nagrada. Uzbuđenje, sjajan program I fantastično druženje mogu opisati ovaj sportski dan u kome su svi uživali.

 

Timski duh, pozitivna energija i entuzijazam pomogao je svim učesnicima takmičenja „Serbian Business Run“ da pruže svoj maksimum, da se osete kao deo poslovno-sportske zajednice, dobro se zabave i budu ponosni na sebe i svoj Tim.

 

Kompanija DDOR, podrškom ovoj aktivnosti, uz mnoge druge, pokazala je da promoviše negovanje kvalitetnog načina života, zdravlja i sporta, stoji uz zajednicu u kojoj posluje, tako i uz zaposlene koji su najveća vrednost.