NOVO LICE FILIJALE DDOR OSIGURANJA U SUBOTICI SVE OVE GODINE…

Trajanje i uspeh, začinjen inovacijama italijanskog akcionara grupe Unipol.

U jednoj od sigurno najlepših ulica u Subotici, već decnijama  uspešno radi Filijala DDOR osiguranja. Sve uspehe uvek treba unapređivati kao i radnu sredinu, te smo tako u skladu sa novim vizuelnim identitetom naše Kompanije, koji smo počeli da primenjujemo 01. Juna 2017. Godine, renovirali zgradu Filijale, na zadovoljostvo i za ugodniji rad  zaposlenih i naših klijenata.

Inače subotička Filijala DDOR-a postoji u kontinuitetu od 31. avgusta 1949. Godine. Na osnovu Člana 2. Uredbe o organizaciji i poslovanju Državnog osiguravajućeg zavoda, Ministar finansija FNRJ je rešenjem broj 27802 OD 31.08.1949. odobrio postojanje tada poslovnice, pod nazivom: Poslovnica Državnog osiguravajućeg zavoda broj 11 u Subotici.

Velika angažovanost svakog zaposlenog uključenog u prodaju, ozbiljnost u pristupu akcijama koje se sprovode, stalna analiza tržišta i potraga za novim mogućnostima i u budućnosti treba da donesu  dobre rezultate. Žestoka konkurencija na ovim prostorima zahteva da budemo još bolji, da svakodnevno dokazujemo svoju stručnost i poslovnost, boreći se tako za poverenje i lojalnost svojih kijenata. Samo ozbiljnim pristupom poslu, permanentnim usavršavanjem i kompletnom uslugom bićemo uvek za korak ispred drugih.