NOVO POSLOVNO MESTO U ZEMUNU

DDOR osiguranje nastavlja da širi mrežu prodajnih mesta
Novo poslovno mesto u ZEMUNU – DDOR osiguranje – Vaš novi DOBAR KOMŠIJA

DDOR osiguranje, u 7-oj deceniji svog postojanja, otvorilo je još jedno prodajno mesto u okviru svoje poslovne mreže, u Ulici Bežanijska 14 u Zemunu.
Naš cilj je stvaranje mreže manjih poslovnica, kako bismo bili što bliže građanima i postali njihov novi “Dobar komšija”. Da građanima, klijentima, bude pružena najbolja usluga od strane najkvalitetnijeg kadra. Iz tog razloga brzina otvaranja poslovnica nije primarna, nego praćenje potreba tržišta. Ponosni smo na svoju mrežu od 100 internih i preko 700 eksternih prodajnih mesta u Srbiji. Na taj način, ličnim, direktnim kontaktima sa klijentima, ali i posredstvom savremenih internet komunikacija, uspevamo da sagledamo realne potrebe naših klijenata, koje zapravo i formiraju generalnu strategiju kompanije. Naši poslovni procesi najsavremenije su sertifikovani, a podsećamo da smo prva osiguravajuća kompanija koja je od Republičkog uduženja za zaštitu potrošača dobila žig „Zaštićen potrošač“.

Rastemo, razvijamo se, modernizujemo sistem rada, pratimo trendove, uz veliku podršku našeg akcionara italijanske UNIPOL GRUPE, lidera osiguranja u Evropi, koja brine o preko 15 miliona klijenata.

Posetite nas u Bežanijskoj 14 – Zemun, radnim danima od 8,30h do 16,30h