Briga o društvu

Društvena odgovornost

„DDOR Novi Sad“ kao jedna od vodećih osiguravajućih kuća u Srbiji, izgradila je odgovoran odnos prema lokalnoj i široj društvenoj zajednici. Trudimo se da prepoznamo potrebe zajednice i da njihovim zadovoljenjem doprinesemo boljim uslovima života i rada. Briga o deci i mladima i njihovom pravilnom razvoju, briga o kulturnim vrednostima, o zdravlju – samo su neke od oblasti u čijem se unapređenju naša kompanija angažovala.

Projekti koje realizujemo i koje smo podržali

Bezbednost u saobraćaju

Kompanija “DDOR Novi Sad” je tokom perioda 2009.-2019. godine podržavala Nacionalnu vozačku akademiju (NAVAK) i tokom tog perioda investirala više od 15 miliona evra u podizanje nivoa bezbednosti u saobraćaju: ovo je najveća nedržavna investicija te vrste u Srbiji ikada.

Prvi korak je bio subvencionisanje edukacije vozača za pohađanje treninga bezbedne vožnje na poligonima Nacionalne vozačke akademije, prvom ispitno-edukativnom i trening centru ove vrste na našim prostorima, gde su svi korisnici DDOR-ove kasko polise dobijali besplatne treninge.

Svi vozači sa DDOR-ovom polisom obaveznog osiguranja od autoodgovornosti, takođe besplatno, su mogli da pohađaju Uvod u trening bezbedne vožnje „Dozvola Plus“. Time je omogućeno da više od 100 hiljada vozača prođe kroz proces treninga, tokom kojeg su pod kontrolisanim uslovima iskusili najkritičnije situacije pri realnim brzinama, učili kako da tokom njih reaguju i tako preduprede opasnost. Svi vlasnici automobila koji su imali AO polisu kod DDOR-a mogli su da prođu i kroz naprednije treninge uz značajne popuste.

Humanitarni DDOR golf turnir

Kompanija DDOR Novi Sad organizovala je humanitarni Golf turnir za svoje klijente i članove Golf kluba Centar.

Kompanije, golferi i sam Golf Club, osim igrom doprineli su i donacijama, te je tom prilikom za fond „Humano srce“ iz Šapca prikupljeno ukupno 650 hiljada dinara. Kao organizator događaja, kompanija DDOR Novi Sad je ovom fondu donirala 300 hiljada dinara, a prikupljen novac je iskorišten za izgradnju tri kuće za pomoć mladim bračnim parovima koji žele da zasnuju porodicu, a nemaju sopstvene mogućnosti za izgradnju doma.

Kao nastavak humanitarnog delovanja kompanije DDOR Novi Sad, organizovali smo Humanitarni DDOR golf turnir, a sve u cilju skupljanja sredstava za decu ometenu u razvoju u Domu Veternik. Tom prilikom prikupljeno je 450 hiljada dinara, a sredstva su iskorištena za popravku bazena.

Donacija školskog pribora

U znaku tradicionalno dobre saradnje sa fondom „Humano srce Šapca“, kompanija DDOR Novi Sad donirala je određenu količinu školskog pribora u Dečijoj nedelji, kako bismo izašli u susret korisnicima usluga fonda, kojima je ovaj vid pomoći neophodan.