Obaveštenje za klijente o ostvarenoj dobiti u životnom osiguranju – MEŠOVITO OSIGURANJE ŽIVOTA

Obaveštavamo klijente da je kompanija DDOR osiguranje u 2020. godini ostvarila dobit po osnovu uloženih sredstava proizvoda Mešovitog osiguranja života za slučaj smrti i doživljenja.

Kompanija je dostavila dopis o raspoređivanju dobiti svakom klijentu koji je zaključio ugovor o osiguranju života za slučaj smrti i doživljenja – MEŠOVITO OSIGURANJE, pod uslovom da je polisa bila aktivna ili kapitalisana na dan 31.12.2020. godine, a sve u cilju pravovremenog informisanja klijenata u skladu sa odredbama zakonske regulative i uslova osiguranja.

U obaveštenju je za svaki pojedinačni ugovor o osiguranju prikazano stanje učešća u dobiti, odnosno iznos ukupne pripisane dodatne osigurane sume od početka trajanja osiguranja.

Posebno želimo da napomenemo da u uslovima postojećeg stanja na finansijskom tržištu, ostvareni rezulati potvrđuju kvalitet ulaganja i upravljanja sredstvima naših klijenata, koji su nam dugoročno poklonili poverenje.

Ukoliko imate nekih pitanja u vezi sa pripisom dobiti za mešovito osiguranje molimo Vas da se obratite Korisnikom centru 0800 303 301 (besplatan poziv) ili pošaljete e-mail na sr.oc.roddnull@rodd.