Otvoren 90. međunarodni poljoprivredni sajam: DDOR osiguranje u znaku inovacija i pogodnosti

Jubilarni 90. međunarodni poljoprivredni sajam otpočeo je u subotu, 20. maja u Novom Sadu. Sajam su otvorili ministar poljoprivrede Italije Frančesko Lolobriđida i ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelena Tanasković.

Ovogodišnja zemlja partner je Italija, a među hiljadu izlagača iz 26 država sveta, posebno mesto zauzela je kompanija DDOR čiji štand su, nakon otvaranja, posetili upravo ministri Lolobriđida i Tanasković, ambasador Republike Italije u Srbiji, NJ. E. Luka Gori, potpredsednik Vlade Srbije Miloš Vučević, kao i gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić. U svetlu dobre saradnje dve zemlje, Srbije i Italije, visoki zvaničnici, izrazili veliko zadovoljstvo što je upravo ova kompanija, prisutna na najznačajnijoj smotri agrara kako za Novi Sad, tako za Srbiju i čitav region.

Poljoprivredni sajam, najveća smotra u agraru u centralnoj i jugoističnoj Evropi, trajaće do 26. maja u Novom Sadu, a DDOR kompanija koja se nalazi u Hali 1, pruža posetiocima brojne pogodnosti. Za nove klijente i njihova vozila koja prvi put ulaze u osiguranje, obezbeđeni su popusti na Agro kasko osiguranje. Takođe, posetioci mogu iskoristiti popust za pomoć na putu u okviru kasko osiguranja, kao i dobiti osiguranje od nezgode za vozača i putnike. Dodatno, biće dostupni poklon vaučeri za ugovaranje nove polise osiguranja u DDOR-u.

Takođe, od izuzetnog značaja je i podizanje svesti o novim trendovima u poljoprivredi i primeni novih tehnologija, pa će tako stručnjaci iz ove oblasti i poljoprivrednici imati priliku da prisustvuju konferenciji na temu „Primena novih tehnologija u službi zaštite poljoprivredne proizvodnje i imovine klijenata”. Stručnjaci iz DDOR osiguranja zaduženi za poljoprivrednu proizvodnju, predstavnici Italijanske agencije za spoljnu trgovinu, kao i predstavnici italijanske kompanije Leithà, članice Unipol grupe koja se bavi razvojem rešenja, aplikacija i softverskih komponenata, predstaviće značajna rešenja u oblasti agrara, kao i nove sisteme odbrane od štetnih događaja od kojih strepe poljoprivredni proizvođači.

Pravi primer za to je upravo inovativna mobilna aplikacija – DDOR TERRA, koju je DDOR osiguranje razvilo sa BioSens institutom, koja omogućava poljoprivrednicima da brzo prijave štetu sa svojih njiva ili iz voćnjaka nakon nepoželjnog događaja. Ova inicijativa naglašava društvenu odgovornost DDOR-a kao vodećeg osiguravajućeg društva u podršci svim članovima agro-lanca.