Partizan – šampion manifestacije „Novi Sad Ultra Challenger” 3×3, koju je podržao DDOR

U spektakularnoj završnici trećeg „Novi Sad Ultra Challenger“-a 3×3, u nedelju je odigran finalni meč između ekipa Partizan iz Srbije i Wuxi iz Kine – meč koji je bio uzbudljiv do poslednje sekunde. Partizan je uspeo da ostvari pobedu pogotkom „dvojke“ te je ovo bio predsudan momenat koji mu je doneo titulu na ovom sjajnom turniru.

Veliko uzbuđenje vladalo je među publikom, koja je pored vrhunskog basketa i ovoga puta imala priliku da se edukuje o bezbednosti u saobraćaju za koju je bila zadužena kompanija DDOR, sponzor ove sportske manifestacije. Mnogobrojni ljubitelji basketa, pored sjajnih utakmica uživali su u zabavno-edukativnim aktivnostima koje je pripremilo DDOR osiguranje, poput nabacivanja obruča na čunjeve sa „specijalnim“ naočarima koje simuliraju dejstvo psihoaktivnih supstanci i zanimljivim kvizom znanja, koji je najboljima doneo nagrade.

Takođe, MVP ovogodišnjeg turnira je Marko Stevanović iz ekipe Partizana i u znak priznanja, DDOR je svečano uručio Marku Stevanoviću poklon – siguran ranac, nagradu koja je samo potvrdila njegovu izuzetnost i uticaj na turniru.

Pet srpskih ekipa takmičilo se na ovom turniru, a prvi put pred novosadskom publikom, ekipa Partizana odnela je pobedu. Osvajanjem turnira u Novom Sadu, pored titule, ekipa Partizana osvojila je  nagradu od 20.000 USD i plasman na Master turnir u Šangaju, drugoplasirana ekipa Wuxi iz Kine, sa sobom odnosi 12.000 USD i put u Šangaj, kao i trećeplasirana, ekipa Limana, iz Novog Sada koja sa turnira odlazi sa nagradom od 8.000 USD i plasmanom u Šangaj. Sjajna igra i predstava obe ekipe dodatno su oduševile publiku, a pobeda Partizana pružila je poseban trenutak radosti i slavlja za njihov tim i navijače.

Ovako, bilo je neupitno učešće DDOR-a na ovom spektakularnom sportskom događaju jer upravo ova kompanija snažno podržava sportske manifestacacije, lokalnu zajednicu i prepoznaje važnost aktivnog angažovanja. Kroz različite inicijative i projekte, DDOR osiguranje posvećeno je unapređenju kvaliteta života, a uz fokus na podršku bezbednosti u saobraćaju, kontinuirano ulaže sredstva u cilju smanjenja rizika i prevenciji nezgoda na putevima. Ova kompanija, podržava brojne društvene, obrazovne i kulturne aktivnosti, promovišući održivi razvoj i poboljšanje životnih uslova svih građana.