Popust na onlajn Putničko zdravstveno osiguranje uz ulaznicu za No Sleep žurku

Vodeći svetski di-džej duo ARTBAT, specijalisti za festivalske završnice Adana Twins, zvezda u usponu Fred Lenix, kao i internacionalni rezidenti – Human Rias, nemački producent iranskog porekla i Lanna, mlada di-džej zvezda, nastupiće na velikoj, spektakularnoj EXIT-ovoj No Sleep žurci koja će biti održana 11. novembra u glavnom Hangaru, u Luci Beograd.

Kako je DDOR osiguranje ove godine postalo zvanično osiguranje prestižnog, evropskog, muzičkog EXIT festivala, otvaraju se široka vrata za saradnju kroz različite EXIT-ove projekte, poput No Sleep žurke. Ovo značajno partnerstvo između kompanije DDOR i EXIT festivala pruža posetiocima i izvođačima siguran osećaj tokom celog događaja.

Velikoj No Sleep žurci, prethodiće još jedno posebno veče – Boris Brejcha „In Concert” Show uz Deniz Bul i Moritz Hofbauer nastupiće 10. novembra.

Važno je reći da uz ulaznicu za ovogodišnju No Sleep žurku, DDOR donosi 15 odsto popusta na onlajn putno osiguranje. Potrebno je da se alfanumerički kod sa ulaznice, ubeleži u polje „Promo kod“ na portalu moj.ddor.rs, te će svi koji to budu učinili moći da iskoriste popust do kraja juna naredne godine. Ova akcija važi za ulaznice za obe večeri.

Podsetimo, DDOR osiguranje se na ovogodišnjem EXIT festivalu predstavilo kampanjom „Uspori, ne gori“ sa jasnom porukom posetiocima, da nakon festivala ne sedaju za volan pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, te je ovo još jedan apel svima koji dođu u beogradski Hangar.

Kroz ovu saradnju, DDOR osiguranje i EXIT festival zajedno stvaraju nezaboravne trenutke za obožavaoce elektronske muzike i potvrđuju svoju posvećenost kulturi, umetnosti ali i bezbednosti u saobraćaju. Neka vrhunski provod bude bezbedan za sve.