Poslušajte priču Andrije Gerić o herojima i zapitajte se: da li ste i vi mali #HEROJ?

Danas, u vreme krize #COVID19, najvažnije je da budemo uzor odgovornosti, humanosti i brige o sebi i drugima. Budimo solidarni jer i hrabrima danas više nego ikada treba podrška #PratiHrabre Dok pomeraju sopstvene granice, dok se bore za živote svih nas kada je najteže.


Andrija Gerić iza sebe ima 20 godina iskustva u vrhunskom odbojkaškom sportu, mnogo uspona i padova, finalnih utakmica, povreda i pobeda. Bio je član Reprezentacije Srbije 15 godina. Igrao je i živeo u Italiji, Srbiji, Turskoj i Grčkoj.

Posle karijere se akademski edukovao i stekao zvanje diplomiranog psihologa i u isto vreme završio NLP metodologiju za Mentalnog coacha-a.

U radu koristi znanja iz psihologije i praktične psihologije tako da njegovi klijenti mogu da primene sva stečena znanja odmah na prvom treningu i prvom meču ili trci.

Do sada je radio sa više od 150 kijenata iz raznih sportova poput: fudbala, košarke, odbojke, tenisa, vaterpola, atletike, šaha, biciklizma, jedrenja, jiu-jice, MMA, K1, triatlona, plivanja, stonog tenisa, golfa i mačevanja.

Njegova misija je pomoć sportistima da se ostvare, poboljšalju svoj rezultat i dostignu sve ono o čemu sanjaju.