Prelistajte on-line Riznicu ukusa Vojvodine i upoznajte se sa tradicijom lokalnih specijaliteta

Pored virtuelne izložbe Trajne vrednosti – Zbirka umetničkih dela DDOR osiguranja učinili smo dostupnom i elektronsku verziju zbirke Riznica ukusa Vojvodine. Prvo izdanje ove zbirke delicija predstavlja početnu tačku naše želje da učinimo tradicionalno nasleđe proizvoda sa određenih lokaliteta dostupnim široj javnosti i bolje upoznavanje sa specifičnostima svakog proizvoda.

Prelistavajući stranice, upoznaćete se sa raznovrsnim specijalitetima određenih lokaliteta na teritoriji Vojvodine, sa njihovom tradicijom, ali i zanimljivim činjenicama o proizvodima.

Ova virutelna gurmanska tura po Vojvodini, može poslužiti kao inspiracija i za planiranje izleta i obilaska nekih mesta sa lokalnim proizvodima koji vam se dopadnu. Na svakoj stranici nalaze se i kontakt podaci domaćinstava koje možete posetiti i čije specijalitete možete da probate i kupite, a možda i da dobijete savet kako da ih sami napravite i obogatite svoju trpezu.

Elektronsko izdanje ove specifične zbirke možete pogledati OVDE, prelistajte stranice  pomoću strelica koje se nalaze sa leve i desne strane svakog lista, a u gornjem desnom uglu nalazi se opcija za uvećanje prikaza (lupa).

Nadamo se da ćete uživati!