Regionalni centar za prijavu šteta na novoj lokaciji u Beogradu

DDOR osiguranje nastavlja sa strateškim ulaganjem u unapređenje kvaliteta radnog okruženja, kao i bolju dostupnost proizvoda i usluga klijentima. S tim u vezi, obaveštavamo klijente o preseljenju Regionalnog centra za prijavu šteta u novi poslovni prostor na Novom Beogradu, u Bloku 21, na adresi Antifašističke borbe 13A.

Veoma važna informacija za klijente je da će prijem šteta biti moguć u manjem obimu u petak, 21. jula do 12 sati na staroj lokaciji, dok u ponedeljak, 24. jula, prijem i procena šteta neće biti moguć, zbog seldibe.

Bez obzira na preseljenje, klijenti prijavu štete mogu izvršiti pozivanjem Korisničkog centra na besplatan broj 0800303301 radnim danima od 7 do 22 časova  i subotom od 08 do 16 časova, a u svakom momentu je dostupna i onlajn forma za prijavu štete. Podsećamo klijente da štetu mogu prijaviti putem onlajn formulara.

Već od 25.07.2023. kolege koje rade na proceni i prijavi šteta će nastaviti sa radom u punom kapacitetu na novoj lokaciji. Do uspostavljanja telefonskih linija, najbrži način da sa kolegama stupite u kontakt je putem e-maila sr.oc.roddnull@goebvkil_ld

Zahvaljujemo se klijentima na dosadašnjoj podršci, kao i strpljenju tokom ovog prelaznog perioda. Obećavamo da ćemo uložiti sve napore kako bismo osigurali kontinuitet i kvalitet u pružanju naših usluga.

Ovaj korak omogućava efikasnije pružanje svih usluga na jednom mestu, pojednostavljujući procese prodaje i prijave šteta za sve klijente. Ujedno, ovo unapređenje će rezultirati poboljšanim korisničkim iskustvom i bržim odgovorom na zahteve osiguranika.