Sportski spektakl na Fruškoj gori: Bezbednost u saobraćaju kao imperativ za sve učesnike

Više od 1000 biciklista, trkača, sportista i entuzijasta, mladih i starih, obojili su vikend u srcu Fruške gore jer je održana još jedna manifestacija „Tour de Fruška”. Jedan od značajnijih sponzora ovog sportskog događaja, DDOR osiguranje takmičarima i posetiocima predstavio se svojim aktivacijama i time još jednom podsetio na svoju lidersku poziciju na tržištu, kada je reč o ulaganju u bezbednost u saobraćaju.

 

 

Vrdnik je bio centar okupljanja ljubitelja sporta i prirode, a učesnici su uživali u četiri trke, od kojih je jedna bila nazvana po DDOR osiguranju. Drumski izazov Popov čot kao i dve trail trke (7 km i 15 km) pružilile su takmičarima avanturu i zabavu, uzbuđenje i adrenalin. Oni najmlađi, takmičili su se u ove dve disciplinetrci guralica i na biciklističkim poligonu, prilagođene njihovim uzrastima, a u svim kategorijama podeljene su vredne nagrade za prva tri mesta!

 

Svaka vožnja je avantura za sebe, ali je važno i da je osvešćena

Pitanje bezbednosti na putevima i dalje je na zabrinjavajućem nivou, budući da istraživanja pokazuju da u svetu skoro svake godine, 1,3 miliona ljudi ne preživi saobraćajnu nesreću. Podizanje svesti ima presudnu ulogu u prevenciji nezgoda i održavanju sigurnosti, a DDOR osiguranje i Unipol grupa posvećeno teže ka ostvarenju tog cilja – bezbednost u saobraćaju kao značajan element održive mobilnosti i postizanja visokih ESG standarda.

Odgovoran vozač ili pasionirani biciklista?

U današnje vreme, kada je raste svest o potrebi da se vodi zdrav život i bavi se sportom, biciklizam se ističe kao izvrstan izbor za unapređenje zdravlj uz dodatnu brigu o očuvanju okoline. Kompanija DDOR prepoznaje značaj ove aktivnosti i pruža dodatnu podršku kroz svoje dobrovoljno zdravstveno osiguranje nudeći različite preventivne preglede kao i kroz blog posvećen zdravlju. Na ovim stranicama, osiguranici imaju priliku da dobiju savete o prevenciji zdravstvenih problema i saznaju kako  ispravno bavljenje sportom, može smanjiti rizike po zdravlje. Kroz ovu holističku podršku, DDOR osiguranje trudi se da inspiriše i motiviše ljude da se aktivno bave sportom, kako bi sačuvali i unapredili svoje zdravlje.