Takmičenje u rešavanju studije slučaja – Dobra praksa se nastavlja

Kao i prošle, i ove godine DDOR osiguranje je uzelo učešće u prestižnom Takmičenju u rešavanju studije slučaja u organizaciji Bledske škole menadžmenta. Takmičenje je održano u Beogradu 16. i 17. maja, a u jakoj i kvalitetnoj konkurenciji naše mlade kolege pokazale su se kao ravnopravan protivnik i, prema rečima žirija, prezentovale jedno od najboljih rešenja.

Multidisciplinarni DDOR tim, satavljen od šest članova, predstavnika različitih organizacionih delova koji su od trenutka priprema pa do finalne prezentacije gotovog rešenja, funkcionisali kao jedno, činili su:

  1. Jukić Nikolina
  2. Kapor Ivana
  3. Plančak Vladimir
  4. Samardžić Uroš
  5. Saramandić Dušan
  6. Vlatković Milica

Pobednika su ove godine odlučivale nijanse, i iako pobeda nije otišla u ruke DDOR tima, dva takmičarska dana pružila su našim kolegama dragocena iskustva, koja će pamtiti i moći da primene u budućnosti.

Upravo ovu poruku, o neprocenjivim iskustvima koja se stiču na ovakvim događajima i značaju timskog rada, DDOR timu u toku priprema za takmičenje preneo je i predsednik Izvršnog odbora naše kompanije, Frančesko Maši.

Pored podrške predsednika Izvršnog odbora, posebno značajnu podršku pružile su i kolege iz Mentorskog tima (DDOR takmičarski tim iz 2022), koji su svojim iskustvima i savetima doprineli da naš tim ove godine bude jedan od najboljih.