Utisci sa Škoda dana na NAVAK stazi

Kompanija Autočačak d.o.o., u saradnji sa osiguravajućom kućom DDOR Novi Sad , 18. novembra je po prvi put organizovala druženje sa Škoda automobilima. Ovo je bila jedinstvena prilika da se na jedinoj trkačkoj stazi u okruženju,poznatijoj kao NAVAk staza u Subotištu,testiraju novi Škoda modeli uz stručnu podršku ovlašćenih instruktora Nacionalne vozačke akademije.

Škoda dan

            Samo za pripadnike “Sedme sile” i poslovne saradnike,flotne kupce ,kompanija Autočačak je obezbedila novi model Škoda Fabia,čija je premijera zakazana za početak naredne godine.   

            S obzirom na vremenske uslove ,kišu i vetar koji su pratili ovo dešavanje,svi prisutni imali su jedinstvenu priliku da oprobaju svoje vozačke veštine u ekstremnim uslovima klizavog i mokrog kolovoza,što je i dodatno doprinelo da utisci svih prisutnih budu više nego zadovoljavajući.

            Poseban utisak na sve “test vozače”,kao što se i očekivalo, ostavila je Škoda Fabija, koja je za ovaj dogadjaj specijalno dopremljena iz fabrike u Mladoj Boleslavi . Testirani su modeli sa 1.0 benzinskim i 1.4 TDI dizel motorom . Svi prisutni su tom prilikom bili saglasni kako je nova „Škodica“veliki korak unapred za kompaniju koja svakim novim modelom krupnim koracima grabi napred u osvajanju novih kupaca i tržišta.

Škoda dan na NAVAK stazi