Završen prvi ovogodišnji Serbia Business Run u Novom Sadu – Čestitke za #DDORtim

Dan uoči Svetskog dana zdravlja, Novi Sad bio je  6. aprila domaćin prvog ovogodišnjeg najvećeg poslovno – sportskog događaja u Srbiji  “Serbia Business Run”, koji je okupio čak 3.200 trkača iz više od 100 kompanija, čime je ujedno i oboren prošlogodišnji rekord. Novosadska plaža Štrand bila je centralno mesto okupljanja i završetka ovog događaja, jer je bila polazna tačka, cilj, mesto proglašenja pobednika, ali i lokacija sjajne žurke nakon održanog takmičenja. Za DDOR osiguranje trčalo je ukupno 46 kolega i koleginica, što je takođe još jedan postavljen rekord DDOR tima.

U DDOR aktivacionoj zoni vladala je sjajna atmosfera i oslična pozitivna energija kako pred trku tako i posle nje. Pored prijavljenih takmičara, značajan broj kolega došao je da im pruži podršku, na čelu sa Predsednikom IO Frančeskom Mašijem i članovima IO Tatjanom Rakočević i Vladimirom Malešević.

DDOR se kao tim plasirao  na 21. mesto što je sjajan rezultat, imajući u vidu broj prijavljenih kompanija, ali i uspesi pojedinaca takođe nisu izostali.

Neizostavno, čestitke zaslužuju i sve kolege koji su dali svoj doprinos u organizaciji DDOR tima, a trkačima želimo još veće uspehe na takmičenjima koje slede.