DDOR Novi Sad – novi partner u programu Super Kartica

Održana press konferencija povodom potpisivanja memoranduma o saradnji.
IMG_7242

12.05. održana je konferencija za novinare povodom potpisivanja memoranduma o saradnji kompanije “DDOR Novi Sad”, novog partnera u programu lojalnosti “Super Kartica” i partnerskih kompanija u programu:IDEA, NIS, „Sberbank” Srbija i „Telenor”. U program se pored naše kompanije priključuje i „Mekdonalds” Srbija.

Memorandum o saradnji su potpisali generalni direktor „DDOR-a Novi Sad” Kristijan Oto Noi, generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko, generalni direktor kompanije IDEA Aleksandar Seratlić, predsednik Izvršnog odbora „Sberbanke” Srbija Valerij Ovsjanikov, i generalni direktor kompanije „Mekdonalds” Srbija Tomaš Rogač.

Generalni direktor „DDOR-a Novi Sad” izrazio je zadovoljstvo što se naša kompanija pridružuje dobro osmišljenom i atraktivnom programu lojalnosti “Super Kartica” i što će DDOR biti deo tima kompanija, koje su izuzetni brendovi na tržištu Srbije i šire.
“Super kartica će nam omogućiti da pružimo klijentima dodatne pogodnosti i i atraktivne popuste u zamenu za lojalnost naših klijenata,” rekao je Noi.

DDOR je pripremio brojne pogodnosti prilikom ugovaranja polisa osiguranja iz naše  ponude pri čemu se sakupljaju i bodovi na Super Kartici, bez obzira na način plaćanja (gotovinom, platnim karticama, čekom, na rate).

Više informacija o načinu prikupljanja bodova prilikom kupovine DDOR polise možete pronaći ovde