DDOR OSIGURANJE ORGANIZOVALO PANEL „BUDUĆNOST ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA U SRBIJI“

Danas je u hotelu Metropol u Beogradu održan PANEL: „BUDUĆNOST ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA U SRBIJI“ u organizaciji naše kompanije na kojoj je pored diskusije na ovu temu, promovisan i novi proizvod DDOR Osiguranja, kolektivno dobrovoljno zdravstveno osiguranje – Zdravo da ste!

DDOR osiguranje je današnji panel posvetilo veoma važnoj i aktuelnoj temi, na kojoj su učesnici, uz domaćina, predsednika IO DDOR osiguranja dr Giorgia Marchegiani-a, bili brojni respektabilni stručnjaci iz ove oblasti.
Posebna nam je čast učešće eksperta za zdravstveno osiguranje dr Fiammetta Fabris, osnivača i predsednice kompanije UniSalute, koja je vodeći osiguravač u oblasti zdravstvenog osiguranja u Italiji i Evropi i uslužuje preko 7 miliona klijenata.

U panelu su učestvovali i dr Jasmina Knežević, osnivač i direktor “Bel Medica” prve privatne bolnice u Srbiji, jednog od vodećih medicinskih brendova na Balkanu, kao i dr Ronald Seeliger, CEO “Hemofarm” lidera na farmaceutskom tržištu Srbije i regiona. Uvaženi gosti panela bili su i pomoćnica republičkog ministra zdravlja Slađana Đukić i zamenica pokrajinskog sekretara za zdravstvo dr Ivanka Savić.

Zahvaljujemo se svim učesnicima panela i gostima koji su se odazvali našem pozivu i posvetili svoje vreme ovako važnoj temi.

Zdravo da ste,
Vaše DDOR osiguranje

*Detalje o DDOR kolektivnom dobrovoljnom zdravstvenom osiguranju možete pročitati OVDE