DDOR VODIČ ZA BEZBEDNO PUTOVANJE

Leto je u jeku, planiramo i radujemo se putovanjima, ali predostrožnost se ne sme zaboraviti. Obezbedite polisu putnog osiguranja i budite mirniji u slučaju da Vam se nešto nepredviđeno dogodi kada je u pitanju Vaše i zdravlje Vaših saputnika.
„DDOR Novi Sad“, u saradnji sa međunarodnom asistentskom kompanijom „Europ Assistance“ brine o Vašoj sigurnosti na putu, a njihov Centar za pomoć brzo i stručno Vam pruža asistenciju, 24 h, bilo gde u svetu.

Iskoristite aktuelnu ponudu za sve vlasnike Super Kartice. DDOR poklanja besplatne dane putnog osiguranja: 1 dan za putovanja koja traju od 4 do 9 dana i 2 dana gratis, za putovanja u trajanju od 10 i više dana.
Detaljinije o ovoj specijalnoj ponudi pogledajte ovde .

putno zdravstveno osiguranje

Kada uzimate ovo osiguranje obavezno se dobro informišite o uslovima i pokrićima, i šta se eventualno plaća od lekarskih usluga u inostranstvu čak i ako imate polisu. U uslovima osiguranja sve jasno piše. Nije svejedno ni u koju zemlju putujete i da li postoji rizik koji nije baš uobičajen. U osnovnom paketu, polisa Putno osiguranje sa asistencijom pokriva troškove pružanja neophodne medicinske pomoći zbog iznenadne bolesti ili povrede (a bez dodatnih troškova osiguranika), i to:

•    ambulantnog lečenja;
•    nabavke lekova i sanitetskog materijala;
•    hitnog prevoza do najbliže bolnice;
•    bolničkog lečenja;
•    neophodne dijagnostike;
•    neodložnih operacija zbog akutne bolesti;
•    stomatološke usluge u cilju olakšavanja akutne zubobolje;
•    i druge troškove, u skladu sa uslovima osiguranja.

Pored troškova lečenja i prevoza osiguranika, osiguranjem su obuhvaćene i usluge medicinske, putne i pravne asistencije.

U zavisnosti od Vaših potreba i organizacije putovanja, ovu polisu putnog osiguranja možete da zaključite  individualno, grupno ili porodično. Benefit je i to što zaključenjem porodičnog paketa, koji podrazumeva osiguranje za oba roditelja i maloletnu decu, ili jednog roditelja i najmanje troje maloletne dece, možete ostvariti značajne popuste!

Putno zdravstveno osiguranje možete da zaključite u svim prodajnim mestima DDOR-a, besplatnim pozivom Korisničkog centra 0800 303 301 i 24h preko web sajta (polise zaključene preko Korisničkog centra i web sajta se besplatno isporučuju na Vašu kućnu ili email adresu).