Letnji popusti i brzo plaćanje: Zaključite polise kasko i putnog zdravstvenog osiguranja i platite ih IPS QR kodom

U toku aktuelnih letnjih popusta, koje je DDOR osiguranje i ove godine pripremio za zaključivanje polisa kasko i putnog zdravstvenog osiguranja, podsećamo klijente da imaju mogućnost zaključivanja polisa koje se mogu platiti putem IPS QR koda odabirom opcije „IPS skeniraj“ u aplikaciji za mobilno bankarstvo.

Ukoliko se polisa putnog zdravstvenog osiguranja zaključuje preko online – shopa, potrebno je da odaberete opciju plaćanja IPS skeniraj u vašoj aplikaciji za mobilno bankarstvo i skenirate IPS QR kod, na osnovu kog se formira nalog za uplatu.

Ukoliko se polisa kasko i putnog zdravstvenog osiguranja zaključuje na prodajnom mestu DDOR osiguranja dobićete od prodavca nalog za uplatu premije sa IPS QR kodom, koji je potrebno da skenirate putem aplikacije za mobilno bankarstvo.

Podaci koji su sadržani u IPS QR kodu na dokumentu sa instrukcijama za plaćanje premije osiguranja, dovoljni su da se u roku od svega par sekundi ispuni nalog za prenos sredstava, u okviru aplikacija za mobilno bankarstvo poslovnih banaka i obavi transakcija bez gotovine ili platne kartice. Klijentima DDOR osiguranja, na ovaj način, pre svega je omogućeno brzo, jednostavno i plaćanje bez mogućnosti unosa pogrešnih podataka.

Podsećamo, putnici koji ugovaraju Putno zdravstveno osiguranje sa pokrićem od 15.000 evra za sebe ili porodicu, DDOR osiguranje nudi poseban bonus. Za putovanja od 11 do 30 dana, osiguranici dobijaju jedan dan gratis osiguranja. Takođe, dok su na odmoru, mogu ugovoriti osiguranje stana ili kuće po fiksnoj ceni od samo 199 dinara, kao i osiguranje Pomoć na putu za samo 286 dinara.

Ugovaranjem navedenih osiguranja DDOR obezbeđuje za svoje klijente potpunu sigurnost i za početak zasluženog odmora.

Pored toga, DDOR osiguranje omogućava vozačima, koji u ovom periodu zaključuju kasko osiguranje, da ostvare popust od čak 50% za osiguranje Pomoć na putu. Osiguranje Pomoć na putu, osiguranicima obezbeđuje kvalitetnu asistenciju kako u zemlji, tako i u inostranstvu – dostupnu 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Ukoliko se vozilo pokvari u toku putovanja, možete biti sigurni da ćete dobiti neophodnu pomoć kako biste mogli da nastavite svoje putovanje na letnje odredište.

Ove posebne pogodnosti osiguranici mogu da iskoriste do 31. oktobra 2023. godine. Za više informacija o letnjoj akciji popusta, posetite najbližu poslovnicu DDOR osiguranja, besplatno kontaktirajte Korisnički centar na broj 0800 303 301, ili onlajn pronađite sve informacije na ddor.rs kao i na društvenim mrežama DDOR-a.