Pustolovine van granica: Sigurno i bezbrižno ka novim avanturama uz Putno osiguranje

Početak leta je uzbudljivo vreme kada se svi užurbano pripremaju za dugoočekivane godišnje odmore. Koferi se pakuju sa pažnjom, mape raspoređuju po stolu, čekajući da budu istražene. Toplina leta, poziva nas da hrabro zakoračimo u nepoznate predele i doživimo nezaboravna putovanja, a svaka destinacija postaje čarobno mesto koje će nas okupati u svetlosti, toplini i slobodi.

Ono što je jako važno jeste da dozvolite sebi da se izgubite u prelepim pejzažima, probate nove ukuse, otkrijete fascinantne kulture i stvorite nezaboravne uspomene. Sada je vreme da se prepustite putovanju koje će ispuniti vaša srca srećom i doneti vam neprocenjive trenutke radosti.

Međutim, bez obzira da li idete na odmor, poslovni put ili avanturu u inostranstvu, neizvesnosti mogu uvek biti prisutne, te da biste mislili samo o predstojećoj avanturi, ključna komponenta je svakako putno osiguranje jer nam ono pruža sigurnost i bezbrižnost.

Možda ćete se suočiti sa nepredviđenim medicinskim troškovima? Situacije ove vrste mogu biti stresne i opterećujuće, ali sa putnim osiguranjem možete biti sigurni da imate podršku i zaštitu koja vam je potrebna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vodeći računa o svojim klijentima, DDOR osiguranje je i ove godine, pripremilo niz pogodnosti prilikom zaključivanja polisa kasko i putnog zdravstvenog osiguranja, kao i mogućnost ugovaranja osiguranja svog doma po specijalnim cenama, dok ste na putu. Na ovaj način, kompanija DDOR omogućava svojim klijentima da bezbrižno i sigurno krenu na letnje putovanje.

Za sve putnike koji su svesni mogućih rizika u toku putovanja i koji ugovaraju Putno zdravstveno osiguranje sa pokrićem od 15.000 evra za sebe ili porodicu, DDOR osiguranje nudi poseban bonus. Za putovanja od 11 do 30 dana, osiguranici dobijaju jedan dan gratis osiguranja. Takođe, dok su na odmoru, mogu ugovoriti osiguranje stana ili kuće po fiksnoj ceni od samo 199 dinara, kao i osiguranje Pomoć na putu za samo 286 dinara.

Odabirom ovih osiguranja, vaše leto će biti bezbrižno u uštedama koji dostižu čak 50% pri ugovaranju određenih polisa. Ova posebna ponuda važi sve do 31. oktobra 2023. godine, pružajući dodatne povlastice i pogodnosti u toku letnje sezone, a trajanje osiguranja može da važi do kraja 2023. godine.

DDOR osiguranje, u partnerstvu sa internacionalnom asistentskom kompanijom “Europ Assistance”, posvećen je vašoj sigurnosti tokom putovanja. Centar za pomoć “Europ Assistance” obezbeđuje brzu i stručnu asistenciju 24 sata dnevno, bilo gde u svetu. Bez obzira na to da li vam je potrebna medicinska pomoć ili podrška u slučaju izgubljenog prtljaga, možete računati na naš tim da vam pruži potrebnu pomoć u svakom trenutku.

Ne dozvolite da neočekivani incidenti ili zdravstveni problemi pokvare vaše putovanje. Putno osiguranje vam pruža dodatnu sigurnost i mir uma, znajući da ste zaštićeni od nepredviđenih troškova i da imate podršku stručnjaka u slučaju potrebe. Pre nego što započnete svoje putovanje, obratite se DDOR osiguranju i saznajte sve o tome šta obuhvata ponuda u DDOR-u.