Sigurnost i bezbrižnost – Zakoračite u novu avanturu uz popust na Putničko zdravstveno osiguranje

Znate li onaj osećaj pred put – onaj trenutak uzbuđenja koji vas obuzme kada ste samo na korak od vikenda, a odlučili ste da ga provedete daleko od svakodnevnih obaveza? U susret praznicima, produženi vikend u prirodi ili na nekoj popularnoj destinaciji zaista može da vas „oporavi“, napunićete baterije, upustiti se u avanturu i predahnućete od užurbanog ritma života.

A kada stignete na odredište, e tu je čitav svet za istraživanje. Lepote evropskih gradova, kulturne atrakcije, raznolikost kultura, lokalna kuhinja – sve to deo je vašeg novog iskustva, veoma važnog za um i telo.

Istraživanje novih predela i upoznavanje novih ljudi obogaćuje našu dušu i otvara oči za multikulturalnost sveta u kojem živimo.

Međutim, bilo da „vapite“ za mirom i tišinom u prirodi ili vrevom neke metropole, važno je da budete sigurni u svakom momentu. Kupovina Putničkog zdravstvenog osiguranja je pametan korak pre nego što otputujete jer vam pruža zaštitu u slučaju neočekivanih medicinskih problema koji se mogu pojaviti dok ste daleko od kuće.

Uz DDOR osiguranje, postoji dodatni razlog da se osigurate – ostvarite 10 odsto popusta na svoju polisu Putničkog zdravstvenog osiguranja kada je ugovorite onlajn.

Ugovaranje onlajn osiguranja je brza i praktična opcija. Možete to uraditi iz udobnosti svog doma u svakom momentu, preko svog pametnog telefona ili računara, čim ste rezervisali svoje naredno putovanje. DDOR osiguranje je prepoznalo važnost olakšavanja procesa osiguranja, nudeći vam mogućnost da brzo i lako obezbedite potrebnu zaštitu za sebe i svoje saputnike u toku putovanja.

Osim što štedite novac, ugovaranjem polise Putničkog zdravstvenog osiguranja, štitite sebe i svoje najbliže od nepredviđenih medicinskih troškova i komplikacija u toku putovanja. Bez obzira na destinaciju ili trajanje vašeg putovanja, uštedu možete potrošiti na okrepljenje ili lokalni specijalitet.

Za više informacija, kontaktirajte besplatni Korisnički centar na broj 0800 303 301, ili onlajn pronađite sve informacije na ddor.rs kao i na društvenim mrežama DDOR-a.